Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Prezentare Radu Liviu
5 mesaje • Pagina 1 din 1
Prezentare Radu LiviuSalut,pe toti colegii vanatori..!..Numele meu este Radu Liviu am 45 ani sunt din capitala tarii Bucuresti sunt vanator de 7 ani si intotdeauna am considerat si in prezent ca mai am destul de multe de invatat in ale vanatorii....si lucrul cel mai important pe care il avem de facut si mai ales eu...ar fi acela de a neasigura in permanenta ........"ca si maiine vom gasi vanat pe unde vom merge la vanatoare.....!!!!".Urmaresc de aproximativ un an acest site....si consider ca sunt foarte multe subiecte "[pe marginea carora sunt foarte multe lucruri de comentat"}.Apropos am in dotare o Toyota Landcruiser model mai vechi LJ70 din '85.....preparata pentru vanatoare...este o bijuterie....pentru mine!!!Imi face mare placere ca ma aflu printre niste vanatori...si mai ales oameni de calitate!!
Re: Prezentare Radu LiviuBine ai venit pe acest forum, acum ca vad ca ai citit Regulile de Utilizare esti binevenit sa postezi in sectiunea de vanzari-cumparari. Imi pare rau ca a trebuit sa-ti sterg postarile precedente dar asta e regula, nu suntem OLX.
Inca o data, bine ai venit, ia un scaun, stai jos si hai sa depanam amintiri si experiente! Cu respect, romaniac!
Re: Prezentare Radu LiviuBine v-am gasit..!!
Acum cu scuzele de rigoare...imi puteti sterge anuntul.."chior"...pe care pur si simplu l-am scapat...cu titlul ...LUNETA.../??? ...promit sa postez anuntul asa cum trebuie....."eventual si cu continut"... Multumesc mult
Re: Prezentare Radu LiviuBine ai venit!
Ma bucur ca ti-a prins bine sfatul! cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Prezentare Radu LiviuBine ai venit ! Cu totii am avut o perioada de tatonare, mai scurta sau mai lunga, dar bine ca ti-ai luat inima in dinti si ai facut primul pas.
Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
5 mesaje • Pagina 1 din 1