Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
DanPas
26 mesaje • Pagina 1 din 1
DanPasBuna ziua. Urmaresc de ceva timp activitatea grupului si cred ca e timpul sa ma prezint. Ma numesc Pasaliu Dan, sunt oltean din Severin, am 25 de ani, pasionat de vanatoare de vreo 3 ani (pasiune luata de la cumnatul meu), proaspat promovat al examenului teoretic si nerabdator sa am prima arma in dulap. Sper sa nu deranjez si sa invat cat mai multe de aici. O zi buna va doresc!
Rizzini Argo 12/76
Browning Bar mk3 9.3x62
Re: DanPasBine ai venit pe forum!
Re: DanPasBun venit!
Re: DanPasbine ai venit
Re: DanPasBine ai venit ...domnule cu dulapul gol!
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: DanPasBine ai venit, oltene!Cu dulapul gol o rezolvam repede ,dar mai bine te ajutam sa il umpli cu pusti.Ti-ai facut intrarea frumos,Ovi prieten Dan.
este in noi
Re: DanPasMultumesc pentru primire. In dulap sper sa pun doar arme . Astept sa primesc actele, sa platesc taxele si apoi sa plec la Craiova sa vad o arma si sper sa o si cumpar. Acum rabdare sa am pana sunt gata hartiile dar ... mult a fost si putin a mai ramas.
Rizzini Argo 12/76
Browning Bar mk3 9.3x62
Re: DanPasIti doresc si eu un sincer "Bine ai venit" in nobila tagma.
focu' si cartusu'!
MP 153 12/76 Axis II SR 30-06 IJ54 12/70
Re: DanPasE altceva, e normal, e bine.... cam rar, dar nu disperam inca.
@DanPas: bine ai venit (ce dor imi era de dintzosul asta verde) -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: DanPasBine ai venit si catare plina de fiecare data!!!
citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: DanPasDecat Craiova mai bine bagi 2 galeti de motorina in plus si da o fuga pana la Bucuresti.La Craiova ai toate te sansele sa vezi armele doar in catalog,la B poti sa pui si mana pe multe dintre ele.Tidula de la politie,chimirul plin si fiare s-or gasi ele,daca mai astepti nitel se anunta un import masiv din tara sora si frate,Rusia
este in noi
Re: DanPasPt o arma noua nu ma ajuta bugetul, ma atrag mai mult armele cu tevi suprapuse. Cumnatul meu are arma colegului @Vechio, un ij 27 cal.12, excelenta arma dar cam grea...am vazut la Craiova un merkel suhl model 200e cal 12 si ma gandeam sa o vad si daca-mi vine bine sa o si cumpar.
Rizzini Argo 12/76
Browning Bar mk3 9.3x62
Re: DanPasIn anunt e trecut ca proprietar Madalin. Are doua arme la vanzare, ambele merkel suhl 200e , una de 12 si cealalta de 16. Este si diferenta de pret intre ele, mai ieftina fiind cea de 12. Daca va este cunoscuta arma as vrea sa.mi spuneti o parere. Multumesc!
Rizzini Argo 12/76
Browning Bar mk3 9.3x62
Re: DanPas1050 E cea de 12 si 1200 E cea de 16, preturile fiind negociabile. Se poate vedea anuntul pe site-ul dedicat vanzarilor de arme sh.
Rizzini Argo 12/76
Browning Bar mk3 9.3x62
Re: DanPasLa nivelul acesta de pret de ce nu te uiti dupa una noua?
Re: DanPasM-am uitat dar nu am vazut nimic ce sa-mi placa foarte mult. E drept ca nici n.am pus mana pe arme noi cu exceptia a doua: baikal 27 si baikal 153.
Rizzini Argo 12/76
Browning Bar mk3 9.3x62
Re: DanPasTe rog!!!!, asta punea bunicul meu, ca are la dispozitie doar ij-uri.
Fabarm, Rizzini, Bettinsoli, F.A.I.R, EOS.....etc etc etc aproape toate in plaja de 1000-1500 E. Intra in ceva magazine , pune mana pe arme, pune arma la ochi si ia ceva haideti sa lasam ij-urile. Avem prea multe optiuni si la diferente mari fata de ij-uri. La nivelul lor de pret , 1800-2500 poate sunt cele mai bune, poate mai bune decat cele turcesti sau nu...dar daca te poti intinde spre 1500 euro uita-le.
Re: DanPasLa 4500-5000 de lei gasesti o italianca sh ce face toti banii.Cu merkel e mai lunga discutia...
este in noi
Re: DanPasla 2700 de lei adica 600 de euro gasesti o Verney Carron Matrix, o semiautomata de 12 absolut superba, am luat-o in mana este extrem de bine facuta, usoara, frumoasa etc sau la 700 euro Verney Carron VN12 Si totusi vorbim de o arma frantuzeasca noua cu garantie si nu de un second rusesc. Nu este turceasca ca si verisoara ei Khan Arms desi lumea zica ca daca e asamblata in turcia..., e la fel de turceasca cat e de unguresc si Audii TT sau Audi A3.
http://www.huntershop.ro/promoactual.html Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Beretta ES 100 12/76/76 Nissan Terrano R20 ZD30
Re: DanPasMultumesc perntru sfaturi si sugestii. Semiautomatele nu-mi plac, de asta nu m-am uitat de ele. Bugetul mai sus mentionat este cel maxim si nu cred ca il mai pot extinde pe moment. O sa dureze ceva timp pana la eliberarea actelor si nu cred ca mai apuc sa vanez sezonul acesta. Raman deschis la orice sugestie sau eventual la un coleg ce vrea sa vanda unui incepator vreo arma buna in bugetul stabilit.
Rizzini Argo 12/76
Browning Bar mk3 9.3x62
26 mesaje • Pagina 1 din 1