Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 27 Noi 2024, 10:36

Salutari tuturor

Locul in care sa povestim despre noi, sa ne strangem amintirile, sa ne cunoastem mai bine. Sa daruim si celorlalti o particica din bucuriile noastre. Si sa ne consemnam peregrinarile pentru anii cand ne vom hrani din amintiri.

Moderatori: the_mav, Mircea-B

Salutari tuturor

Mesajde eval269 pe 28 Mar 2015, 22:07

Salut cu respect toti membrii; permiteti sa ma introduc cu o sumara prezentare - sunt din Bucuresti, sunt vanator (sau daca se poate spune asa), imi place natura in tot cuprinsul ei, imi plac iesirile in teren cu oameni de calitate si ma ocup cu evaluarile de risc la securitate fizica (domeniul securitatii private).
Cu stima si deosebita placere.... Sorin B.
eval269

Locaţie: Bucuresti

Re: Salutari tuturor

Mesajde Zeres Ciprian pe 29 Mar 2015, 06:47

Bun venit! Mai da-ne ceva detalii, unde vanezi, ce iti place sa vanezi, arme, caini?
Zeres Ciprian
Veteran

Mesajde eval269 pe 29 Mar 2015, 11:03

de regula, spun asta pentru ca pana acum nu am avut alte ocazii, am fost la campie unde s-a vanat iepure, fazan, vulpe, ciori, cotofene. O singura data am fost la porc. Deocamdata detin o lisa de 12 Fabarm Ellegi, iar de catel nu pot spune, cu toate ca am un catelusa de aprox.2 ani dar din pacate nu prea mi-a permis timpul sa ma ocup de ea.
eval269

Mesajde Ghinda pe 30 Mar 2015, 10:26

Salut!
Bine ai venit!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Ghinda
Veteran

Înapoi la Jurnal de forumist