Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Drum Bun, Alin Florian.
83 mesaje • Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: Drum Bun, Alin Florian.Drum bun ,prieten drag!! Și dacă am greșit te rugam sa ne ierți!!!!
Re: Drum Bun, Alin Florian.Dumnezeu sa il odihneasca!
Sincere condoleante familiei.
Re: Drum Bun, Alin Florian.Drum bun prieten drag!! Și dacă ți am greșit cu ceva, te rugam sa ne ierți!!!
Re: Drum Bun, Alin Florian.Beretta, Chapuis, Rizzini, Manurhin, Pardini, SIG
Re: Drum Bun, Alin Florian.Pacat ca nu mai e.A fost un om bun.
Drum bun catre...oriunde! Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Drum Bun, Alin Florian.Beretta, Chapuis, Rizzini, Manurhin, Pardini, SIG
Re: Drum Bun, Alin Florian.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Condoleante familiei! CZ USA Mallard 12/76,CZ 557 .30-06 S&B 4-16x,Viktor-deutsche drahthaar. https://www.pdfa.ro
Re: Drum Bun, Alin Florian.Condoleante familiei si prietenilor!
Am plutit alaturi cu moartea de câteva ori, ne-am privit adânc in ochi, si ne-am luat ramas bun.
Re: Drum Bun, Alin Florian.Dumnezeu sa il odihnească în pace!
Re: Drum Bun, Alin Florian.
Nu este nevoie de o fotografie, pe Alin Florian (Alin 30.06) îl poți vedea prin intermediul unei capsule a timpului sub forma unui filmuleț la o întâlnire a forumiștilor. La minutul 11.52 din filmuleț anunță câștigătorii concursului de talere. https://www.youtube.com/watch?v=O3pfdsw71N8 Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Drum Bun, Alin Florian.Odihna in pace si condoleante celor dragi lui!
Re: Drum Bun, Alin Florian.Odihneasca-se in pace si condoleante familiei!
12/76 | .30-06 Springfield | .223 Remington | 16/70 | 7x64
Re: Drum Bun, Alin Florian.Dumnezeu sa-l odihneasca !
Condoleante familiei !
Re: Drum Bun, Alin Florian.Drum lin către veșnicele plaiuri ale vânătorii! Condoleanțe familiei și prietenilor care au avut onoarea de a-l cunoaște.
Re: Drum Bun, Alin Florian.Dumnezeu sa-l ierte!
The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Drum Bun, Alin Florian.Sa-i fie tarana usoara si somnul linistit...pacat...
Re: Drum Bun, Alin Florian.Dumnezeu sa-l ierte!
Re: Drum Bun, Alin Florian.Dumnezeu sa il odihneasca in pace!
Re: Drum Bun, Alin Florian.Pentru cei care pot ajunge, si care doresc sa lase un ultim omagiu, inmormantarea va avea loc sambata 16.11.2019 la cimitirul SF. Constantin din Braila, iar sicriul va fi depus astazi 14.11.2019 la Catedrala din Braila.
cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Drum Bun, Alin Florian.Copil fiind am indragit enorm tot ce era legat de vestul salbatic, carti, filme… Dar n-am reusit, cu mintea de atunci, sa deslusesc ce sunt acele vesnice plaiuri ale vanatorii. Si de ce-si doresc indienii sa ajunga in ele dupa “marea trecere”. Acum stiu. Si doresc ca Alin sa ajunga sa le cutreiere. Cu Mannlicher-ul lui, poate.
Au ramas in urma ale noastre intalniri de la Amis, dar ramane speranta ca ma voi intalni cu el acolo, in vesnicele plaiuri… Cand va veni timpul. Dumnezeu sa-l ierte si sa aduca alinare familiei lui!
Re: Drum Bun, Alin Florian.Drum lin prieten drag!
Re: Drum Bun, Alin Florian.Odihnească-se în pace!
Re: Drum Bun, Alin Florian.Condoleanțe, Dumnezeu să-l ierte.
![]() ![]() Merkel KR1; Beretta Perennia lll; Baikal IZH 18
Re: Drum Bun, Alin Florian.Dumnezeu să-l ierte! Condoleanțe familiei
Re: Drum Bun, Alin Florian.Dumbrzeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace.
Mare dreptate ai.. Dumnezeu sa-l odihneasca. Prieten drag, imi vei lipsi.
Nu, Alin nu va muri de tot niciodata...
Re: Drum Bun, Alin Florian.Sa-i fie tarana usoara, Dumnezeu sa-l ierte!
83 mesaje • Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3