Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Drum bun, Lucică!
26 mesaje • Pagina 1 din 1
Drum bun, Lucică!Nu stiu daca am postat unde trebuie, dar nici nu-mi pasă, o veste cruntă am aflat acum nu prea multe ceasuri.Rares Lucian Todea, sau, cum il stim noi, @romaniac, a plecat sa vaneze pe alte plaiuri, la nici 50 de primaveri.Dupa o lungă suferință a purces spre vesnicele plaiuri, acolo unde cu totii ne vom vedea, candva, departe de rautatile acestei lumi.Pana data viitoare, la revedere, Luci, pune masa!Si baga vinul la rece!
este in noi
Re: Drum bun, Lucică!Dumnezeu să îl ierte!
Re: Drum bun, Lucică!Dumnezeu să îl odihnească!
Re: Drum bun, Lucică!Dumnezeu sa-l ierte. Condoleante familiei.
Re: Drum bun, Lucică!Dumnezeu sa il ierte!
is more fun in hunting with the handicap of the bow than is in hunting with the sureness of the gun
Re: Drum bun, Lucică!Tristă veste!
Drum bun printre stele! Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Drum bun, Lucică!Dumnezeu sa-l ierte si sa-i fie tarina usoara.
Re: Drum bun, Lucică!Dumnezeu să-l odihnească!
L-am cunoscut doar virtual, pe baza postarilor. Just, la obiect, fără patos sau orgoliu, o placere să-i vezi postările. Sper într-o vânătoare comună, dincolo!
Re: Drum bun, Lucică!Dumnezeu sa îl ierte și sa il odihnească!
Re: Drum bun, Lucică!Dumnezeu să-L ierte și să-L odihnească!
Re: Drum bun, Lucică!Sa ai odihna, Lucica, in vesnicele plaiuri ale vanatorii.
22LR; 9x19; 308Win; 9,3x62; 6,5x55; 12;
Re: Drum bun, Lucică!Dumnezeu să odihnească!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Drum bun, Lucică!@alin....@griguti...@romaniac....toti Oameni si vanatori; si asa cum zicea un coleg forumist vanatorii nu mor niciodata ,ei doar pleaca sa vaneze pe alte meleaguri.
Drum bun tuturor celor plecati dintre noi! Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Drum bun, Lucică!
Dragi colegi, ceea ce a scris yoghi, ma impresionat mult si mi-a dat de gandit. Noi, o mica parte la nivelul populatiei, care avem aceasta pasiune suntem, cat de cat infratiti de pasiune! Ma refer la mine, 61 de primaveri, oare cat o sa mai pot sa fiu apt si in stare sa infrunt ceea ce, pentru mine inseamna vanatoare? Va doresc, la toti multa sanatate si catare plina ! Waidmannsheil Ray Traieste fiecare zi, ca si cum ar fi ultima. Apoi, intr-o zi, asa se va si intimpla.
Re: Drum bun, Lucică!Drum bun, prietene.
Re: Drum bun, Lucică!R.I.P.
Re: Drum bun, Lucică!
+@Don, @Tomi și care or mai fi fiind pe listă și nu stim...
Re: Drum bun, Lucică!Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca.
Re: Drum bun, Lucică!Dumnezeu sa-l odihneasca! Condoleante familiei!
12/76 | .30-06 Springfield | .223 Remington | 16/70 | 7x64
Re: Drum bun, Lucică!Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!
Re: Drum bun, Lucică!Dumnezeu sa il ierte!
26 mesaje • Pagina 1 din 1