Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Prezentare Sebik
6 mesaje • Pagina 1 din 1
Prezentare SebikBuna ziua stimati colegi! Ma numesc Pintea Sebastian, am 46 de ani sunt din Viile Satu Mare, Jud Satu Mare, de profesie economist, vanator din Ianuarie 2019. Pana in prezent am vanat pe fondul Viile Satu Mare si alte doua fonduri din judet doar ca invitat. In prezent detin o arma lisa IJ juxtapusa, o arma veche clasica dar care mi-a placut de cum am primit-o! Va salut cu respect si sper sa invat din sfaturile celor mai experimantati ca mine.
Re: Prezentare SebikBine ai venit!
Cehoslovacele sunt arme bune. Daca vei vana mai tarziu la goana, cauta o luneta 1,5-peste 6xmacar un 50. Daca panda, preferata mea 8x56 fixa. Eu am o combinatie 2,5-10x56, care este luneta ideala. Pentru mine. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Prezentare SebikBine ai venit!
Exista doua cuvinte care iti deschid multe usi: trage si impinge!
6 mesaje • Pagina 1 din 1