Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
prezentare
22 mesaje • Pagina 1 din 1
prezentaresalutare tuturor! ma numesc Mihai, am 44 ani si sunt satmarean! de curand am trecut in tagma vanatorilor si imi place sa studiez forumul, vad ca si altii s-au confruntat cu unele din problemele mele ca incepator asa ca ma pun pe citit, ca doar nu a fost destul la scoala. Doamne ajuta
Re: prezentareSalut! Bine ai venit!
Re: prezentareBun venit!
Cam care probleme? Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: prezentareSalut! Bine ai venit!
is more fun in hunting with the handicap of the bow than is in hunting with the sureness of the gun
Re: prezentareBun venit și vânat în cătare!
Re: prezentare
Multumesc tuturor pentru urari! Ghinda, probleme de genul calibrul primei carabine dar aman asta pt ca sunt hotarat sa iau ca prima arma o lisa de 12. O alta problema este unde sa pun dulapul in atelierul inchis din garaj sau in debaraua din casa, tot caut in legislatie niste directive clare dar nu am gasit.
Re: prezentare1. Cu carabina mai analizează un pic. Dacă vrei fițe, ia vreo vreo două în calibre diferite cu brizbrizuri. Dacă vrei ceva de suflet și să satisfacă vânătoarea, pipăie mai multe, caută un calibru adecvat (ex. eu am 30.06 și am văzut de toate la vânătoare și diverși vânători, ăsta face tot pentru țara noastră și pentru multe din afară). Sfat, Blaser, poți avea multe calibre pe același pat.
2. Debara, chiar dacă prin legislație nu este bine definit. Găsești vreun milțian să comenteze că garajul nu este domiciliu. P.S. Ghidează după sfaturi @Violiv Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: prezentareMersi de raspunsuri, eu ma gandeam la 30.06 sau la 7 mm rem mag dar cum zici si tu trebuie sa mai pun mana pe una alta in teren.
Salutare! Primul cucui în privința vânătorii? Cum ai dat cu capul de vânătoare? Care a fost primul vânat? Sau nu ai apucat? Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
hmmm, inca nu am apucat, nici nu am arma inca dar e un vis din copilarie, chemarea naturii, chiar si provocarea supravietuirii, cred ca unii ma inteleg.
Re: prezentareBun venit!
Eu am armele în beciul de langa casă și nu am avut reproșuri la controale...probabil că am ușa de fier de peste suta de kg și damigenele cu vin...
Buna asta!
Bine că ai spus. Acum toți vor da buzna la tine în beci. Se rezolvă și cu ușa, doar nu îi va ține în loc o ușă. Nu pentru arme vor veni, că nu mai interesează pe nimeni, ci pentru damigenele alea pline cu vin. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: prezentareAcolo se intra doar cu acordul meu...am gândit beciul ăla ca adăpost.
Re: prezentare1. Ai beci?
2. Dacă da, este populat corespunzător? 3. Dacă 1 și 2, unde ții cheia? Și adresa! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: prezentareO, daaa! Celebrele damigene "de" vin, nu "cu" vin. Nu va inghesuiti sa dati buzna ca numele de familie al lui sean e Drosofila si bateti drumul degeaba
Corruptissima re publica plurimae leges
Re: prezentareCe denigrare...te-am considerat mereu un tânăr de viitor dar văd că muști din colegii mai copți ...nu mă provoca,nu vreau să-ți dezvălui amintirile copilăriei vânătorești...
22 mesaje • Pagina 1 din 1