Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 30 Noi 2024, 12:24

Prezentare Marian C.

Locul in care sa povestim despre noi, sa ne strangem amintirile, sa ne cunoastem mai bine. Sa daruim si celorlalti o particica din bucuriile noastre. Si sa ne consemnam peregrinarile pentru anii cand ne vom hrani din amintiri.

Moderatori: the_mav, Mircea-B

Prezentare Marian C.

Mesajde Marian.C. pe 11 Mai 2023, 19:40

Buna seara, numele meu este Marian am 33 de ani
Sunt din judetul Hunedoara dar locuiesc in Bucuresti de 14 ani. Trebuie sa recunosc ca mi-am facut cont din luna februarie dar pana acum doar am studiat si am zis sa nu deranjez pe nimeni cu prezentarea daca sunt doar in "tribuna".
Dar oficial politia mi-a eliberat autorizatia de achizitie a armei si urmeaza sa intru pe teren
Ceea ce imi doresc eu este partea de tir in poligon, mai precis partea de talere.
Parcursul pe care l-am stabilit este: arma auto aparare pentru a pune mana pe permis intre timp m-am inscris in asociatia colectionariilor si vreau sa imi cumpar pusca pe colectie, pe care sa o folosesc in poligon. Dar mi-am dat seama ca si partea de vanatoare este o solutie si este legal mai simplu sa scot din casa pana la poligon o pusca pe vanatoare decat o pusca pe colectie.
Urmeaza sa ma inscriu si intr-o asociatie de vanatoare dar inca in zona aceasta sunt in "tribuna"
(Momentan timpul nu imi permita sa ma legitimez la un club si sa fiu sportiv categoia 1 astfel incat sa beneficiez de arme)

Multumesc pentru rabdarea acordata si imi cer scuze de pe acum daca uneori o sa mai pun intrebari stupide (dar acum intru pe teren, direct din tribuna nici macar rezerva nu am fost)

Toate cele bune
Marian.C.

Re: Prezentare Marian C.

Mesajde DanCo pe 11 Mai 2023, 20:07

Salut! Bine ai venit!
DanCo
Veteran

Locaţie: Cluj-Napoca

Mesajde Ghinda pe 12 Mai 2023, 07:00

Cât mai multe jocuri pe teren că te experimentezi!!!!!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Ghinda
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Mesajde popaliviu pe 14 Mai 2023, 11:45

Bine ai venit!
12, 16, 9mm, .30-06
popaliviu
Veteran

Mesajde Stefan_23 pe 14 Mai 2023, 14:47

Bine ai venit pe forum!