Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Prezentare
4 mesaje • Pagina 1 din 1
PrezentareBuna seara! Mă numesc Vasile Ionuț am 35 ani, sunt din București. Aceasta pasiune a început în anul 2013 iar cel mai mult îmi place vânătoare de păsări!! Prima armă a fost o Belgiană care m a învățat vânătoare adevărată. De când am intrat pe acest forum am văzut multe subiecte interesante și ar vrea sa fiu alaturi de voi unde să îmi împărtășesc și eu opiniile! Mulțumesc mult pentru primire!!!
Re: PrezentareBine ai venit printre noi!
P.S. ai fi in stare sa definesti "vanatoare adevarata"? Nu te stradui! Nimeni nu stie exact ce inseamna asta, fiecare are parerea lui! Nu exista una batuta in cuie, descrisa in carti, cuprinsa in vreo lege. Vanator/vanatoare adevarat/a e o formulare tipic romaneasca, fara continut, fara substanta, fara legatura cu vanatoarea, asa cum se practica ea de-a lungul si de-a latul Pamantului, de catre milioane de oameni. Iti place arma ta, te impaci bine cu ea, iti aduce satisfactii? Perfect! Tine-o tot asa! Dar de crezi cumva ca ce practici tu e mai "adevarat" decat ce face altul cu prastia, cu arcul, cu un bock, cu o "italianca" sau o "englezoaica" sau chiar cu o semi ... te inseli amarnic! Ratei sau prepelitei sau fazanului ii pasa tot atat de cu ce o vanezi ca si de reteta folosita la gatit! P.P.S Sa nu cumva sa pomenesti si cealalta vorba, la fel de tipic romaneasca "sa dam o sansa vanatului!" .... ca atunci te trimitem iute la televizor sau la aparatul foto!
Re: PrezentareBine ai venit Ionuț.
@violiv, eu cred că Ionuț vrea să spună că vânătoarea adevărată este cu juxtapusa aia mișto și sofisticată Sau a avut multe probleme cu o armă belgiană, de l-a învățat cum e la vânătoare de fapt! 12, 16, 9mm, .30-06
Re: PrezentareBun venit!
Ionuț doar vrea sa vândă o arma. Ca să o poată face a fost forțat să se prezinte și a zis și el ceva, să fie! Vânzare bună, Ionuț!
4 mesaje • Pagina 1 din 1