Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Prezentare Leo Vip
20 mesaje • Pagina 1 din 1
Prezentare Leo VipSalutare prieteni. Sunt membru vanator de câteva luni, tocmai ce mi-a fost eliberată autorizatia de procurare arme și munitii, urmează sa achiziționez o lisa semiautomată cel mai probabil. Abia aștept sa simt pe pielea mea cum e sa fii vanator și nu doar candidat.
Pe cărări de munte
Re: Prezentare membru nouBun venit! Dar de ce membru vânător și nu vânător?
Dacă nu știi: Asta cu membru, dacă nu știai, este un abuz al asociațiiilor, susținut pe față de structura care ar trebui să ne apere, cu încălcarea flagrantă a dreptului constituțional la libera asociere. Pentru că trăiesc (directorii, președinții și acoliții lor), pe spatele amărâților de membrii. Care dacă mai au loc de ei să iasă la vânătoare, trebuie să le pupe și tălpile. În marea majoritate a cazurilor, mai ales fostele asociații de dinainte de lovitura de stat. care și acum sunt "comuniste" până în măduva oaselor. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Prezentare membru nou
Cel mai probabil exprimarea corecta ar fi fost: sunt vanator, membru al asociației de vanatoare…. Nu vreau sa creez polemici chiar din prima zi, însă nu sunteți primul care este nemulțumit de asociațiile de vanatoare in general, care intr-adevăr, in teorie ar trebui sa apere interesele membrilor cotizanți. Și asa sunt destule probleme externe care afecteaza aceasta activitate recreativ - sportiva (ma refer la ONG-urile care n-au alta treaba). Oricum sunt pregătit atât fizic cât și psihic astfel încât sa pot vedea partea plină a paharului și sa ma bucur de zilele in care voi iesi in natura cu câinele și arma pe umăr. Pe cărări de munte
Re: Prezentare membru nouSalutare! Toate cele bune la toată lumea. Sunt nou in acest grup. N-are nimeni cumva din greșeală un lever action de la marlin calibru 30-30 și nu are ce face cu el?
Re: Prezentare membru nou@FLORINEL0009 dacă tot ești nou și dacă vrei sa ramai cu noi mai multa vreme sa știi ca ai postat bine la "Jurnal de forumist" dar încearcă sa deschizi un topic nou, sa dai bună ziua, te prezinți apoi asa ca în prima zi de școală și rămânem prieteni. Chiar iti si raspundem.
Re: Prezentare membru nou@DanCo scuzele mele, am postat in grabă, dar asta nu e o scuză. Sunt din Sălaj, am 22 de ani, vânător imediat de 2 ani cu ajutorul Domnului. Pot zice că pasiunea pentru arme ma împins spre vânătoare. Sunt un mare fan al lever action, caut de ceva timp un marlin calibru 30-30 pentru că sunt mai mult sunt in goană și carabina cu luneta nu-i cea mai bună obține, cel puțin din punctul meu de vedere în tufe dese și spini. Îmi cer scuze pentru postare de mai sus, am greșit sper sa nu fiu luat în ochi răi. In legătură cu topicul nou, m-am tot uitat pe aici unde sa deschid și n-am văzut. Îmi cere scuze inca o dată
Re: Prezentare membru nouMă bucur de pozitivismul tău Leo! Dacă ai baftă de asociație (și astea sunt tot ONG) care respctă vânătorii, spor maxim! Fii lângă ea, este aur. Dacă nu, flit de la 01 ianuarie, caută una care să te țină doar membru, cu o sumă mică. Și o să constați că banii care îi dădeai pentru bunăstarea directorului de asociație o să îți ajungă pentru câteva vânători de calitate. Cuată și afară, se vâneaza cam la același preț, poate mai ieftin și ești tratat vânător!!!!!!!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Scrie deasupra topic nou. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Prezentare membru nouÎmi cer scuze daca deranjez și poate par un prost dar nu-mi apare nicăieri topic nou
Abia aștept sa merg la un safari in Africa de Sud. Și o vanatoare la urs in Canada. Dar pana atunci vreau sa prind experienta aici in Romania. Am citit niște povesti pe forum care mi-au stârnit interesul pentru vanatoarea in Africa, clar este o experienta care trebuie încercată. Pe cărări de munte
viewforum.php?f=110 dai click aici și in partea din stânga a paginii, sub lista de moderatori ai buton cu verde pe care scrie TOPICNOU. Pe cărări de munte
Mulțumesc mult! Am rezolvat până la urmă, sper că e bine:))
E perfect. Pe cărări de munte
Re: Prezentare membru nouBagă orice, nu sta după România, dacă pică la îndemână.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Prezentare membru nouSalutare, sunt vânător din anul 2000, am 2 arme de vânzare o semiautomata Beretta ES100 calibru 12 și o carabina Baikal calibru 243 cu luneta Bushnell Elite 3200 montata și reglata in poligon.
Re: Prezentare membru nouȘi?Vinde-le, da-le dracu'.Dar deschide topic separat, nu te baga cu bocancii in anuntul omului, capisci?
este in noi
Re: Prezentare membru nouAdmini, radiați-l. Nu pricepe neam! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Prezentare membru nouCeva nu este în regulă pe aici! Unii par loviți de o explozie de raze gamma. Le-au fost afectate câmpurile magnetice. Verificați-le polaritățile!
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Prezentare membru nouBun venit, vip ule!
Nene, ai pus un titlu de ai băgat lumea în ceață! Sa vad dacă pot să-l schimb ca parca vad ce se face coadă ca la benzinărie!
20 mesaje • Pagina 1 din 1