Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Prezentare Timi Secoban
22 mesaje • Pagina 1 din 1
Prezentare Timi SecobanBun găsit!
Revin pe acest forum după mulți ani. Mă numesc Septimiu Secoban, pe scurt:Timi Sunt în branșa vânătorilor de vreo 30 de ani. Îmi ocup timpul cu arme, munții și alternative de speță. Pe lângă Bistrița îmi fac veacul. Sunt convins că o să găsesc informații utile pe forum Vă salut pe toți!
Re: Prezentare Timi SecobanBine ai revenit!
Re: Prezentare Timi SecobanBine ai venit!
Cand timpul iti permite, te rog, mai impartaseste ne si online din experienta care o ai ca armurier. TudorB
Re: Prezentare Timi SecobanBun venit (revenit)!!!!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Prezentare Timi SecobanBine ai venit Timi!
Re: Prezentare Timi Secoban
Salutare și bine ai revenit! Acum mulți ani erai activ, sub alt nume? Ori doar citeai pe forum? Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Prezentare Timi SecobanBine ai venit!
Am fost de câteva ori la poligonul din Bistrița. Oameni de calitate! Bravo 12/70 - 12/76 - 20/76 - 308w
Chiar..... cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Prezentare Timi SecobanBine ai revenit!
Re: Prezentare Timi SecobanBine ai revenit Timi !
Spor in toate la Bistrita.
Re: Prezentare Timi SecobanBine ai venit !
Știți care-i baiul? De la o vârstă, pe lângă altele pe care nu le mai poți face, nici nu mai ții minte unele detalii. Am avut cont aici, mulți ani. Dacă nu mă înșel, timexim apărea la nume. Dar oricum nu mai știu parole și alte alea Nu contează. Ideea e că un bun prieten mi-a trimis un print-screen cu o postare de aici, și m-am reactivat. Mă bucur că am făcut-o!
Re: Prezentare Timi SecobanMIstret alergator aveti?
CZ USA Mallard 12/76,CZ 557 .30-06 S&B 4-16x,Viktor-deutsche drahthaar. https://www.pdfa.ro
Da. Doi
Excelent! Multumesc! Voi face o vizita cand imi permite timpul. CZ USA Mallard 12/76,CZ 557 .30-06 S&B 4-16x,Viktor-deutsche drahthaar. https://www.pdfa.ro
Eu fiind pasionat de tirul la zbor, am vrut să întreb dacă au mistreț zburător. Nu am mai întrebat deoarece probabil răspunsul ar fi fost: o să avem, când o zbura porcul! Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Pina ajungi tu..ii impusca altii Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
OK, mi-am amintit de numele timexim. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Sau îi răpune pesta porcină! 12, 16, 9mm, .30-06
22 mesaje • Pagina 1 din 1