Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Prezentare Alexandru V
11 mesaje • Pagina 1 din 1
Prezentare Alexandru Vjurist (avocat), vânător cu arcul legitimat internațional la Innsbruck (2016), membru EBF(European Bowhunting Federation), vânător cu arma in Ro (2019)
Re: Prezentare Alexandru Vbine ai venit printre noi ...
![]()
Re: Prezentare Alexandru VBine ai venit
Ce arc ai. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Prezentare Alexandru VBine ai venit!
Re: Prezentare Alexandru VHoyt sigur. Mama lor.
Bine ai venit. Am si eu un curs din asta facut. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Prezentare Alexandru V
Hoyt Defiant Turbo
Re: Prezentare Alexandru V
Poate facem atunci o excursie in Ungaria, in Magyarnandor. Avem 4 zile full de Vanatoare cu toate mesele incluse la 590€
Re: Prezentare Alexandru VO sa caut hartia cu pricina. Fac o poza si iti dau pe un mail sau uatap. Daca este valida pentru asa ceva.
Si om vedea. Arc gasesc sa imprumut si sa reincep antrenamet. Am avut, l-am utilizat, dar l-am dat la un moment dat cand au scos astia ca trebuie inregistrate, etc. Dupa ce l-am dat, s-a schimbat iar si puteai detine. Am injurat si acum nu mai am. Dar am amic cu scule, poate chiar cumpar unul de la el. Sper sa se legalizeze si la noi vanatoarea asta nobila. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
11 mesaje • Pagina 1 din 1