Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 27 Noi 2024, 10:27

Prezentare Vargoneti

Locul in care sa povestim despre noi, sa ne strangem amintirile, sa ne cunoastem mai bine. Sa daruim si celorlalti o particica din bucuriile noastre. Si sa ne consemnam peregrinarile pentru anii cand ne vom hrani din amintiri.

Moderatori: the_mav, Mircea-B

Prezentare Vargoneti

Mesajde vargoneti pe 19 Feb 2018, 11:32

Salutare ,

Ma numesc Vlad , am 30 de ani si sunt IT-ist.Citesc forumul de multa vreme si de ceva luni bune cochetez cu ideea de a devenii vanator. Anul acesta am facut si primul pas , am depus actele la o asociatie, acum urmand partea cea mai grea, asteptatul.
Pasionat de off-road , masina si motocicleta, detin un Patrol Y60 si un Defender + motociclete de teren. Datorita jobului care imi permite sa muncesc de oriunde , m-am mutat de 2 ani impreuna cu familia la munte unde renovam o casa de 100 de ani cu ideea de a o transforma in pensiune. Zona de munte unde locuim si unde am crescut/copilarit m-a si determinat sa ma indrept spre vanatoare , aproape toti localnicii de aici (majoritatea nemtzi , fiind in trecut sat de Boemii) sunt sau au fost vanatorii.
Momentan "lucrez" la ideea nevestei care e impotriva vanatorii si mai ales la partea de a avea o arma in casa (avand si un copil de 16 luni).
Pana la anul cand ajung sa dau examen , astept sa se redeschida sezonul sa particip la cateva vanatori organizate si sa strang banii pt un Blaser R8 , arma placandu-mi foarte mult mai ales si din cauza ca se poate demonta tragaciul.
Alta parte care imi doresc sa o fac si sper ca o voi si face acest an, sa merg pe teren si sa organizez cateva hranitoare + distribuire de hrana periodica , in zona fiind aproape inexistenta .

Mersi
Vlad
vargoneti

Locaţie: Brebu Nou

Re: Prezentare Vargoneti

Mesajde the_mav pe 19 Feb 2018, 12:15

Salut,
bine ai venit, frumoasa prezentare.
Bun mod de finantare a pasiunilor, tine-te de el cat inca se mai poate la noi, Bangladesh-ul si India vin tare din urma :D
La chestia cu arma in casa, intr-adevar sotia ta are dreptate cand spune ca nu este in regula sa ai o arma in casa.... cel mai bine e sa ai mai multe arme in casa, incat kinderul sa creasca printre ele de mic si sa invete responsabil avantajul de a avea SI arme.
Si cativa caini (inclusiv de vanatoare), cateva masini de teren, 2-3 cai sigur l-ar face fericit mai mult decat o tablet ori smartphone, etc - ai prins idea :mrgreen: :D ;)
-------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
the_mav
Veteran

Locaţie: Oltenia, Muntenia si partial Moldova

Mesajde bogus pe 19 Feb 2018, 17:42

Salut bine ai venit, ne cunoastem de pe forum.club4x4.ro si ma bucur sa te reintalnesc aici.
Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Beretta ES 100 12/76/76
Nissan Terrano R20 ZD30
bogus
Veteran

Locaţie: Cluj Napoca

Mesajde tehărău pe 19 Feb 2018, 23:16

Bine ai venit!
IT stu tot aitist! Am citit cu telu și fără prelungitori (încă mai bat). Dar la viteză, că am treabă. Și vad armă, copil și 16. Și îmi dădea ceva cu rest. Vrea țeavă de 16? Parcă zicea de r8. Are copil de 16 ani? Parcă zicea că încă e în stadiul de a decide cine poartă în casă zabala și cine frâul... O iau pe îndelete. Și vad că măsoară vârsta în luni! Deci, să vă trăiască!
Restul, mai vedem noi pe aici, că avem timp...
Opriți transformarea nulităților în vedete!
http://www.ajvpsbuzau.ro/ro/descriere/
tehărău
Veteran

Înapoi la Jurnal de forumist