Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Forumist vechi, vanator nou...
99 mesaje • Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Forumist vechi, vanator nou...Eu am fost cu arma marți și mi-au spus sa trec săptămâna viitoare...la Satu Mare...
Incearca si tu http://www.smart-hosting.ro
Re: Forumist vechi, vanator nou...
Eu am dus arma intr-o marti si mi-au spus ca pe vineri e gata dar dupa ce am dus arma la Politie am plecat din tara si m-am intors dupa o saptamana. Data de eliberare tercuta pe permis este a doua zi dupa data la care am lasat arma. In mod normal, nu e mare filosofie sa completezi un permis nou si sa treci arma cred ca mai mult dureaza pana il prind pe "seful unitatii" sa isi puna semnatura. Saptamana viitoare astept sa imi iasa a doua autorizatie si am fost surprins sa aflu ca, in regim normal, timpul de eliberare este exact ca la prima arma (o luna). 12/76 | .30-06 Springfield | .223 Remington | 16/70 | 7x64
Re: Forumist vechi, vanator nou...Dupa vreo 6 vanatori la care nu am avut ocazia sa imi iasa ceva "punctabil" in raza de actiune, Sambata, 13 Ianuarie , am reusit sa sparg gheata:
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. 12/76 | .30-06 Springfield | .223 Remington | 16/70 | 7x64
Re: Forumist vechi, vanator nou...Sincere felicitari!
Un vanat insuficient apreciat pe la noi. Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Forumist vechi, vanator nou...Multumesc! Blana este deja in drum spre tabacar. Poate ca era chiar mai bine sa o fi dat la naturalizat dar mi-a picat fisa tarziu, dupa jupuire.
12/76 | .30-06 Springfield | .223 Remington | 16/70 | 7x64
Re: Forumist vechi, vanator nou...Multumesc!
12/76 | .30-06 Springfield | .223 Remington | 16/70 | 7x64
Re: Forumist vechi, vanator nou...frumoasa si poza!
putini vanatori mai apreciaza astazi vulpea pt a creea un tablou de vanatoare. ps. Blana de obicei se agata undeva cu o tolba si cartusiera dar mai ai si craniul care curatat arata bine pe birou ! Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Forumist vechi, vanator nou...Multumesc pentru aprecieri si pentru ideea cu blana si tolba. O sa vad cum iese de la tabacit.
Craniul nu l-am recuperat deoarece era putin zdrobit de alice dar am luat un colt si, daca reusesc sa il scot intreg dupa fierbere, o sa ajunga pe palarie. 12/76 | .30-06 Springfield | .223 Remington | 16/70 | 7x64
99 mesaje • Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4