Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Nou venit
24 mesaje • Pagina 1 din 1
Nou venitSalut,
Ma numesc Robert si de curand, pe 19 luna aceasta, am promovat examenul de vanator iar peste cateva zile voi primi permisul de vanatoare permanent. Citesc de ceva vreme forumul, gasind multe informatii de calitate si, m am decis sa ma alatur voua. Stima, P.S Sper ca nu am postat in loc gresit. Am cautat o rubrica de prezentare dar nu am gasit.
Re: Nou venitBlaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Beretta ES 100 12/76/76 Nissan Terrano R20 ZD30
Re: Nou venitRog un moderator sa mute topicul acolo daca am creat deranj.
Re: Nou venitBine ai venit...cred ca o sa treaca mai multe zile pana ce vei lua permisul...eu am dat pe 5 noiembrie si inca nu l.am primit...
Rizzini Argo 12/76
Browning Bar mk3 9.3x62
Re: Nou venitAm mai citit pe aici ca dureaza mai mult dar astazi am vorbit cu omu' de la fondul de vanatoare si mi-a spus ca luni cel tarziu marti ne vedem sa mi le dea.
Re: Nou venitPermisul de vanatoare si cel de la asociatie, la purtator. Sunt in cautarea Merkel-ului acum
Re: Nou venitbine ai venit .Vrei bok sau clasica?
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Nou venitScuze de raspunsul intarziat.
Neaparat bok
Re: Nou venitGata. Beretta SP1 12/76 + 5 chokes
Re: Nou venitBune bokurile astea Merkel ! si cu un tragaci ...Dar de ce scrie pe punga aia Beretta ?
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: Nou venit
Pentru ca pe ultima postare a scris :
Razvan
Re: Nou venitN-au mai avut pungi cu merkel si mi au dat cu beretta )
Re: Nou venit
Aaasassaaa! si beretta e marca ? am crezut ca SP 1 e un model ieftin de la Merkel? Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: Nou venitCe sa fac... ma chinui si eu cu ce am
Re: Nou venitCIP = Comisia internatinala pt testarea armelor mici.
semnul cu steluta=testul de la bancul de probe pt arme mici de la Gardone _Italia. nufarul=testul cu alice de otel pt arme cu tevi lise. mai e ceva cu tipul de pulbere dar nu stiu fara sa ma uit pe notite Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: Nou venitIeri am testat putin pusca si pot spune ca sunt mai mult decat multumit.
Am observat ca nu are auto safety (fapt pe care mi l-a spus si vanzatorul). Din ce am mai citit si pe aici am vazut ca doar SP sporting nu are autosafe dar a mea nu e sporting, e normala. Ce sa fie oare?
Re: Nou venitArma nu are autosafe, nu are nimic!
Re: Nou venitstiu ca nu are nimic, asa am zis si eu. oricum am citit ca multi il anuleaza. eram doar curios...
Re: Nou venitDaca prin autosafe te referi ca nu se activeaza siguranta automat dupa fiecare frangere, e mai bine asa. Trebuie sa sti ca odata ce ai inchis arma e gata de foc si e mai bine ca nu te bazezi pe o siguranta care poate ceda.
Arma trebuie manevrata intotdeauna ca si cum este incarcata si gata de foc. Membru ANDA
Re: Nou venitEu nu mi-as lua niciodata o arma la care sa se puna automat siguranta la frangere/incarcare Am eu grija sa o setez cum trebuie, o verific periodic si cand ma deplasez in teren, tin piedica pusa si in stand... adica am grija sa fie asigurata mereu.
Corruptissima re publica plurimae leges
24 mesaje • Pagina 1 din 1