Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Gamo P-23 e replica de airsoft sau nu?
7 mesaje • Pagina 1 din 1
Gamo P-23 e replica de airsoft sau nu?Salutare. Mi-am luat recent dintr-un targ de vechituri o arma cu CO2 de la Gamo model P-23. Doresc sa stiu daca se incadreaza ca si arma de airsoft sau nu, deoarece nu am nici un act asupra ei (evident). Am incercat sa ma documentez si sa stiu daca sunt ok din punct de vedere legal dar sincer am devenit mult mai confuz. Nu am permis de arma. De mentionat ca arma trage cu BB's de 4.5 mm din plumb. Se pot gasi si BB's din plastic? A-ti avut modelul asta de pistol?
Re: Gamo P-23 e replica de airsoft sau nu?nu e replica de airsoft. e arma cu aer comprimat supusa autorizarii pentru care trebuie permis de arma
Re: Gamo P-23 e replica de airsoft sau nu?Ai pus-o!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Gamo P-23 e replica de airsoft sau nu?acum 25 ani stateam pe terasa la un wiski si cu un pistol din asta trageam in turturii de sub strasina vecinului.
rezerva era de 1500bile si 10 butelii. apropo de asta si pompierii nostri foloseau aceeasi metoda sa curete turturii. biluta este de4,5mm din cupru aluminiu sau otel la airsoft este de 6,3 si cea mai grea/dura este din sticla Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Gamo P-23 e replica de airsoft sau nu?https://www.arw.ro/pistoale%20aer%20com ... 5m-s-gamo/
La prima cautare pe net... Ai pus-o bine de tot!!! Roaga un admin sa stearga topicul si ingroapa jucaria! P.S. exista si replici "soft" in cal 4,5 dar nu s-au omologat in Ro. "Puterea" lor e mult mai mica decat a armelor cu aer comprimat, desi folosesc aceleasi butelii CO2. Practic ele nu pot arunca o alica de plumb.
Re: Gamo P-23 e replica de airsoft sau nu?Scapă de porcăria aia cat mai repede.
Nouă costă 143 lei, tu din târg probabil ai luat-o cu mai puțin de 50 lei, daca te prinde cineva îți face dosar penal pentru 50 lei. Și în airsoft daca pui bile de oțel = dosar penal, pentru că transformi replica de airsoft într-o armă cu aer comprimat punând proiectil metalic in ea, cu atât mai mult la tine că trage exclusiv cu proiectile metalice acel gamo. Fă-i baie in lac e singurul și cel mai bun sfat.
Re: Gamo P-23 e replica de airsoft sau nu?
Ahahaha, mi-ai facut ziua boss ![]()
7 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Sunt incepator, am nevoie de sfaturi! Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: dtdpuu, giorgel şi 48 vizitatori |
Publicitate
|