Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Examen vanator în alt judet
8 mesaje • Pagina 1 din 1
Examen vanator în alt judetBună seara!Tocmai am terminat stagiatura la o grupa din judetul Bacau.Am nevoie de un sfat.Daca cumva se organizează examen în alt județ mai devreme de cât se va organiza în județul Bacău,ma pot înscrie iar după promovare sa ma înscriu ca membru vanator la agvps Bacău?Sa dau examen de vanator în județul în care se va organiza prima data anul acesta asta e ideea.Va mulțumesc anticipat.
Re: Examen vanator în alt judetCred ca cel mai potrivit ar fi sa discuti cu asociatia unde ti-ai depus actele de stagiatura, asociatie care va trebui sa-ti si intocmeasca dosarul de examen!
Eu stiu ca primul examen trebuie sa-l dai in judetul unde ti-ai efectuat stagiatura!
Re: Examen vanator în alt judetPoti alege orice varianta daca esti dispus sa platesti diferitele taxe sau cotizatii la ambele asociatii.
Varianta cu """sunt cetatean European si am drepturi""" nu este valabila aici. Asociatiile sunt cluburi private cu propiile reguli ce au ca scop adunarea banilor. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Examen vanator în alt judetMulțumesc,deci s-ar putea sa meargă...bănuiesc ca doar taxa de examen se plătește,am sa întreb la asociatie sa vad ce îmi vor spune
Re: Examen vanator în alt judetBănuială de acasă nu se prea potrivește cu plata de la asociații. Dosarul e la tine sau la ei? Ca să-l iei, bagi ban, că să-l depui, bagi ban.
Știi aia a lui puia? Dar merită să încerci, poate s-a mai saturat lumea de bani, a început omenia!
Re: Examen vanator în alt judetDosarul e la asociația unde am făcut stagiatura,îl pot lua și după ce dau examenul în alt judet sa ma înscriu ca membru la mine la asociatie?
Re: Examen vanator în alt judet
Vorbeste cu cei de la asociatie! De unde doresti tu sa stim noi regulile asociatiei tale?
Re: Examen vanator în alt judetAsociatia ta si-a facut socoteli pe urma ta. Adica incaseaza bani pt examen si prima cotizatie....plateste si fii sigur ca primesti hartiile.(lasi locul liber pt alt client)
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
8 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Sunt incepator, am nevoie de sfaturi! Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori |
Publicitate
|