Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Reinnoire permis port arma
28 mesaje • Pagina 1 din 1
Reinnoire permis port armaBuna ziua,
In vederea reinnoirii unui permis de port arma, am aflat ca este necesara dovada unor trageri anuale. Daca nu am respectiva dovada din anii precedenti (2016-2019) ce se poate face? Mentionez ca sete vorba despre un permis categoria B, arma cu proiectil e cauciuc. Inteleg ca este datoria mea sa fiu la curent cu schimbarile legislatiei, dar aparent am ratat aceasta modificare... Poate fi reinnoit permisul cu o singura dovada a tragerii (anul 2020) sau ma astept la anularea permisului? Orice sfat este apreciat. Multumesc anticipat, Dan
Re: Reinnoire permis port armaTreci te rog pe la Reguli de Utilizare inainte sa postezi pentru prima oara pe acest forum! Multumesc!
Re: Reinnoire permis port armaFugi repejor la poligon de inca patru ori.
De cele mai multe ori se accepta ca tragerile sa fie la numar nu si la date anuale.
Re: Reinnoire permis port armaDe anul trecut ,la ""sugestia"" IGP. tragerile trebuie sa fie in perioada calendaristica a anul respectiv.
Am primit arme din prahova,arges,giurgiu ilfov si bucuresti ,de la propietari carora politia le-a anulat permisul pt lipsa unei trageri . Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Reinnoire permis port arma
Scrie undeva in lege ca trebuie asa ceva? Tragere in poligon? "Sugestiile " trebuiesc facute in litera si spiritul legii, nu cum viseaza unul noaptea!!!
Re: Reinnoire permis port armaCu ""sugestia"" ma referam la posibilitatea de a executa tragerea si pt anii precedenti.
Varianta cu care IGP nu a fost de acord. Obligativitatea tragerii anuale e clara dar Textul din lege lasa loc de interpretari..(ca in toate legile noastre) art 25 (3) Valabilitatea permisului de armă se prelungeşte de către autoritatea competentă pentru o perioadă de 5 ani, dacă titularul îndeplineşte condiţiile prevăzute la art. 14 alin. (1) lit. c)-f), h) şi i) şi prezintă dovada efectuării unei şedinţe de tragere anual, într-un poligon autorizat, cu excepţia posesorilor de arme de vânătoare Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: Reinnoire permis port armaPt cine este in situatia ...fara tragere anuala, singura varianta este vinzarea armei catre un armurier.renuntarea la permis.si peste o luna depunerea unei cereri la politie pt prima arma.
Fisa medicala si controlul la domiciliu oricum era in plan.cheltueli in plus sunt cu taxele armurierului si taxa la.trezorerie. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Multumesc! Gandul meu se indrepta spre vanatori!! necitind cu foarte mare atentie decat acum ca este vorba despre arma cu bile de cauciuc!
Re: Reinnoire permis port armaPentru vanatori,unii mai intetosati la minte, cer copie dupa autorizatia de vanatoare. Ba mai mult, era un crestin de al nostru pe aici caruia i s-a cerut adeverinta de la medicul de familie. Si era scris la avizier la domnii ....
Re: Reinnoire permis port armaDin cate stiu pt vanatori este indeajuns permisul de vanatoare permanent si cotizatia platita pe anul curent.
Adev de la medicul de famillie o cere cabinetul unde faci fisa medicala. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: Reinnoire permis port armaNu toti stiu asa: cititi si va minunati :
Documente necesare prelungirii valabilității permisului de armă: https://sv.politiaromana.ro/ro/utile/do ... ericuloase
Re: Reinnoire permis port armaCazierul nu mai trebuie....
CZ USA Mallard 12/76,CZ 557 .30-06 S&B 4-16x,Viktor-deutsche drahthaar. https://www.pdfa.ro
Re: Reinnoire permis port armahttps://sv.politiaromana.ro/ro/utile/do ... ericuloase
dovada efectuării unei ședințe de tragere annual, într-un polygon autorizat, în cazul armelor neletale . Cea mai buna dovada.
In unele judete nu, in altele, da.... 42 de Mării, cu 35 de palarii.... Mama ei de lege! cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Reinnoire permis port armaPai si daca nu gasesti xerox?
Eu am bizhub, nu sunt bune copiile astea la Suceava? Ca vad ca cer xerocopii. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Reinnoire permis port armaSi ce vrei sa ceara..canoane sau copii canonizate? ... sa implice si bieserica in viza permisului ?
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Cred ca la mine te refereai cu termenul de "crestin", eu sunt cel patit cu tot ce ai scris mai sus si cred ca nu numai eu ci toti posesorii de arme ai judetului Suceava. Rugamintea mea domnule alinboboc, sa incerci sa nu mai folosesti apelative de genul la adresa mea, incearca sa oferi un minim de respect pe care eu cred ca l-ai primit de la mine. Sa va mai spun acuma ca au pe site termene de eliberare autorizatie procurare arma la urgenta de 19 zile si 30 de zile la normal, dar nu le respecta? Eu am platit 100 lei pentru la urgenta si am deja 14 zile lucratoare si nu au demarat procedura de verficare inca. I-am sunat, le-am pus in vedere ca termenul se apropie de final si m-a intrebat daca stiu cat e termenul, am raspuns ca 19 zile, a zis NU, 30 de zile. I-am spus ca e 19 sa verifice pe site la ei acolo si a zis bine. au trecut peste 5 zile de atunci si nici o miscare. Beretta 12x76
O neagră și urâtă, milităroasă în .223R/Vortex Spitfire 3x WUM!
cunosc si eu pe cineva care este vanator si are si arma cu aer comprimat si nu a efectuat trageri cu ea in poligon. Daca de exemplu o vinde acum, la prelungire viza ii mai cer tragerile? Beretta 12x76
Re: Reinnoire permis port armaDaca ai calitatea de vanator, nu se cere tragerea in poligon chiar daca ai trecut in permis AC sau bila de cauciuc.
@piratu, daca te-am jignit, accepta scuzele mele.
Re: Reinnoire permis port arma@alinboboc Nu m-am simțit jignit, doar un pic deranjat, însă suntem ok.
Mulțumesc pe această cale și pentru lămurirea de mai sus. Beretta 12x76
Multumesc pentru raspuns, imi poti spune te rog daca trebuie neaparat sa astept o luna pana la depunerea actelor pentru eliberarea unui nou permis, sau pot depune actele mai repede ? Multumesc
Re: Reinnoire permis port armaDepinde bre.
Teoretic nu exista termen. Practic ...tu depui o cerere de renuntare la permis si apoi ceri alt permis.Daca cele doua cereri se intalnesc ...""nu da bine la imagine"".iar termenul de rezolvare se va lungii mult tare Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: Reinnoire permis port arma@2323
Ai incercat intai la politie? Poate accepta 5 vizite la poligon intr-o saptamana.
Re: Reinnoire permis port armaTrebuie să fac si eu viza . Trebuie copie după autorizație anu curent sau si alti ani?
nu!
Re: Reinnoire permis port armaAm si eu o intrebare, posibil prosteasca, dar tot o zic
![]() Beretta 686 Silver Pigeon I 12/76
Sako 85 Bavarian 7x64
Nu iti trebuie asa ceva!
Re: Reinnoire permis port armaDaca pe chitanta e trecut numele si arma cu care ai tras plus o semnatura si stampila ,se poate.
Daca chitanta ta e doar un bon fiscal ...nu se pune! Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
28 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Sunt incepator, am nevoie de sfaturi! Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori |
Publicitate
|