Bună ziua dragi colegi. Am fost azi în strada Fabrica de Glucoza la arme și muniții pentru a depune actele pentru autorizație arma. ..vroiam sa știu.. impreuna cu aceasta autorizație vine și permisul de port arma?
E cineva din Ilfov care a depus recent? În cam cât timp eliberează pe ilfov. Când ar trebui sa mă aștept la vizita celor de la poliție practic nu teoretic. ..mă suna cei de la poliție înainte?
Am fost acolo și domnul de la birou a luat actele fara a isi da prea mare interes. De exemplu la cererea făcută de mine nu a verificat dacă este corect ceea ce am scris. ..a spus doar ca în 5 zile de când vine poliția acasă sa mă duc sa ridic actele. .nu a spus ce. ..Am vrut sa întreb dar sa ridicat și a plecat. ..trebuia sa primesc un nr de ordine ceva? !
Și încă ceva. ..După ce ca lucrează 2 zile cu publicul nu poți da de nimeni le telefon .Aveți un număr direct de acolo. ..cunoaște cineva pe cineva pe acolo?
În speranța că nu v-am deranjat prea tare. ..
Va mulțumesc anticipat
Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |