Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Carabina CZ 557 Range rifle
49 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Carabina CZ 557 Range rifleAveti dreptate !
Mai conteaza si ce iti place. Multumesc pentru sfatuiri Respecte, Stefan
Re: Carabina CZ 557 Range rifleCred ca am mai spus ...Daca tot e din ce in ce mai restrictiva si mai dificilă practicarea vanatorii, cu legislatia proasta, cu prezumtia ca esti un potential infractor inca de cand depui actele pentru permis, cu diminuarea efectivelor de vanat, etc, etc, macar sa o practicam cu ce ne place...Iti lace CZ? Cumpara CZ! Iti place Sako? Cumpara Sako! Armele din ziua de azi trag bine cam toate (vanatoreste vorbind), iar de la un nivel (reflectat in pret) in sus, nu au probleme REALE...Astea cu lamela, gheruta, sistemul etc. sunt detalii, care nu vor face diferenta in teren...Asa, calti in mamaliga se pot gasi la orice arma daca vrei neaparat...
Unii fac o pasiune pentru o anumita teava, un anumit sistem, etc, si la tot ce nu are teava/sistemul respectiv, iti vor spune ca nu e bun de nimic, etc... Asculta pe cei care ti-au scris mai sus: ia arma care iti place! Daca vei rata vanat, nu din cauza armei va fi...Mergi in magazin, joaca-te cu ele, si care ti se ”lipeste” de suflet, pe aia o iei... Mai e o vorba: Nu-i frumos ce-i frumos! E frumos ce-mi place mie!
Re: Carabina CZ 557 Range rifleMultumesc pentru sfat.
Respecte, Stefan
Re: Carabina CZ 557 Range rifle
Daca vrei sa vezi ejectia pe o actiune SAKO, te ajut eu, asta daca o sa ai drum pe oriunde prin zona judetelor Cluj, Mures, Alba. Eu inca nu am avut situatie in care la SAKO cu actiune lunga ptr 30,06 sa loveasca tubul in luneta la ejectie nici macar in conditiile unei monturi joase si a unei lunete Leupold cu tureta de elevatie expusa. In realitate situatie nu este intotdeuna dupa cum arata filmuletele de pe YT RABDAREA incepe atunci cand nu mai ai RABDARE
Re: Carabina CZ 557 Range rifleAcum nu știu ce sa zic ..cu puștile astea moderne
dar parcă au doar extractoare care arunca tubul . și nu ejectoare care ejecteaza ejectii. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Carabina CZ 557 Range rifleMultumesc pentru intentia de ajutor.
Daca ajung in zona va anunt. Respecte, Stefan
Re: Carabina CZ 557 Range rifleAi cumparat CZ-ul? Cum se comporta?
Intr-adevar pare o arma foarte buna, exact la asta ma uit si eu acum si chiar m-ar interesa un feed-back.
Re: Carabina CZ 557 Range rifleDublu avantaj. Se poate folosi și la suflat în zeama de la varza acră, să nu facă bale.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Carabina CZ 557 Range rifleInca nu am luat arma, dar va veni cat de curand.
Am sa va tin la curent cu info despre ea. Respecte, Stefan
Re: Carabina CZ 557 Range rifleVa salut colegi !
Ieri am achitat contravaloarea armei CZ 557 Range Rifle in cal. .308WIN. Cand intru in posesia ei, voi posta imagini Stefan
Re: Carabina CZ 557 Range rifleVa salut!
Asa cum am promis, am atasat poze cu prima mea carabina, CZ 557 Range Rifle in calibrul .308WIN. Arma arata foarte bine iar lemnul e finisat super ok. De asemenea, ochirea pe catare si inaltator prin fanta frezata in sina Weaver merge bine. Ramane acum sa obtin permisul de arma, dupa care sa merg la poligon. Respecte, Stefan Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Carabina CZ 557 Range rifleAlta poza cu CZ -ul meu
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Carabina CZ 557 Range rifleRespecte, Stefan
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Carabina CZ 557 Range rifleSă o stăpânești sănătos și cu folos!
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Carabina CZ 557 Range rifleMultumesc mult!
Stefan
Re: Carabina CZ 557 Range rifleStiti cumva vreun magazin online cu arme la mana a doua, luate d eoameni si care in timp au realizat ca vor altceva?
Prima dată se dă binețe! Salut! După, citește ''Reguli de urmat'' mai întâi. Este un prim avertisment. Moderator
Re: Carabina CZ 557 Range rifleO rasfoire a sectiunii de vanzare de pe forum (nu doar ultima pagina) iti poate scoate la iveala unele oferte chiar bune. Depinde si ce arma cauti
RABDAREA incepe atunci cand nu mai ai RABDARE
Re: Carabina CZ 557 Range rifleSalutare,
Încă una și ne despărțim! Moderator
Re: Carabina CZ 557 Range rifle
Singurul de la noi: narmao.ro Multe magazine reale din tara au si arme s-h dar putine le si prezinta on-line. Mai gasesti si pe olx.
49 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Sunt incepator, am nevoie de sfaturi! Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 51 vizitatori |
Publicitate
|