Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
as dori un sfat legat de carabina
35 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: as dori un sfat legat de carabinaMultumesc domnu Radu.As avea de ales intre anschutz 243 la 600 euro si o zastava 223 putin folosita 20 de cartuse aproximativ trase la 450 euro, ce-mi recomandati?merci...
Re: as dori un sfat legat de carabinaCe impusti cu 243 reusesti si cu 223 ,dar precizia si calitatea mecanismului de la Anschutz este mult superiora .
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: as dori un sfat legat de carabina
Anschutz fara discute .
Re: as dori un sfat legat de carabinaIntre o Anschutz de acu 30 ani, in 243 si o Axis de azi as alege prima doar pentru tragaci. In rest, astea noi le-au depasit tare la precizie pe alea vechi. 600 E nu-s chiar cadou.
Zastava sigur nu.
Re: as dori un sfat legat de carabinaVa multumesc foarte mult pentru indrumari si am sa i-au in considerare sfatul d-voastra,multumesc.
35 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Sunt incepator, am nevoie de sfaturi! Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 148 vizitatori |
Publicitate
|