Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Rață mare din Cernobîl :)
2 mesaje • Pagina 1 din 1
Rață mare din Cernobîl :)Seara bună tuturor! Tocmai ce am revenit de la o partidă la rață. Una dintre rațe, (rață mare) prezenta niște pete albe, pe piele (spate), vizibile după ,,pigulire" (foto în anexă). Este prima dată când am văzut o rață mare cu o astfel de ,,eczemă", dar nici nu am doborât foarte multe, până la data prezentului mesaj . Dintre vânătorii, recunoscuți drept ,,autoritate în materie de rațe", poate identifica vreun bun samaritean despre ce este vorba? Nu de alta, dar sunt de 2 ore cu mâinile în Mona (mă refer la miracolul turcoaz la sticlă și nu la vreo domniță lărguță:)) Mulțumesc și o seară faină!
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Rață mare din Cernobîl :)Eu doar am vânat rațe, nu am jumulit. Altcineva s-a ocupat cu această operațiune. Așa că nu am habar. Rața a fost „pârlită” la flacără deschisă? Am mai văzut așa urme când gospodinele pârleau păsările pentru a elimina și ultimele resturi de puf.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
2 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Sunt incepator, am nevoie de sfaturi! Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 22 vizitatori |
Publicitate
|