Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Postare fotografii
5 mesaje • Pagina 1 din 1
Postare fotografiiLa mulți ani prieteni! Vă rog să mă ajutați în ce privește postarea fotografiilor. Nu reușesc. Poate cineva să-mi prezinte pașii pentru o postare? Vă mulțumesc.
Re: Postare fotografii12/76 | .30-06 Springfield | .223 Remington | 16/70 | 7x64
Re: Postare fotografiiSi eu am acelasi necaz, nu stiu cum sa postez poze. Am rasfoit tot forumul, am gasit si topicul cu pricina, dar nu pot sa-l deschid. Spune ca., Nu sunteti autorizat sa cititi acest forum. Asa ca m-am lasat pagubas, sa posteze cine poate, ma multumesc cu ce vad postat de altii. Cu stima Alin
Re: Postare fotografiiThe golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Postare fotografii
La fel patesc si eu dar numai cand sunt logat. Daca incerc sa deschid topic-ul atunci cand nu sunt logat, merge. Am postat si la alerta moderatori problema dar inca nu s-a rezolvat. 12/76 | .30-06 Springfield | .223 Remington | 16/70 | 7x64
5 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Sunt incepator, am nevoie de sfaturi! Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 35 vizitatori |
Publicitate
|