Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Autorizare cumparare prima arma
75 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Autorizare cumparare prima armaLa mine... la prima arma a durat 10 zile. La a doua 4. E o placere sa mergi la biroul de arme, foarte de treaba baietii.
Beretta 686 Silver Pigeon I 12/76
Sako 85 Bavarian 7x64
Re: Autorizare cumparare prima arma
Sa i feliciți din partea vanatorimii..... Bravo lor. cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Incredibil având în vedere procedurile! Faci parte din sistem? Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Autorizare cumparare prima armaTrebuie sa fi deasupra sistemului pt astfel de avantaje
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
O fi fost mai demult. Nu cred ca in 2022 mai prinzi astfel de recorduri.
Re: Autorizare cumparare prima armaPrima mea arma a fost in 2021. A doua a fost acum o saptamana De cand m-am hotarat sa iau arma pana cand am trecut-o in permis au trecut doua saptamani. Nu am nici un fel de pila, prima data cand m-am dus sa duc dosarul am gresit sediul politiei, am ajuns la permise auto. Am tot respectul pentru baietii de la BAESP, se misca exemplar. Dupa ce am cumparat arma in weekend, luni am dus-o a ei si am predat permisul de port arma, marti era gata completat.
Beretta 686 Silver Pigeon I 12/76
Sako 85 Bavarian 7x64
N-am ce sa mai raspund la asta...
Re: Autorizare cumparare prima armaFoarte OK si la Oradea! Respecta termenele si daca te pot ajuta te ajuta nu te incurca!
Un mare BRAVO si pentru bihoreni!
Re: Autorizare cumparare prima armaAm fost azi sa depun dosarul pentru autorizare prima arma ( Bucuresti ).
Totul a mers foarte repede aprox. 2 minute . Am platit taxa de urgenta 300 lei ( la trezorerie) apoi cand sa plec am intrebat in cat timp se elibereaza si am primit raspuns ca in 45 de zile rectificand apoi ca platisem taxa de urgenta si in 2 saptamani este gata .
Re: Autorizare cumparare prima armaDacă se întâmplă, să ne zici și nouă. Posibil să fii primul cu urgența rezolvată în termen. Baftă!!!!!!!!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Autorizare cumparare prima armaLa Dambovita cerere depusa online pe data de 02 ale lunii aprobata pe data de 03 si eliberata pe data de 14 ale lunii.
Re: Autorizare cumparare prima armaAm uitat sa mentionez ca cererea a fost pentru a doua si urmatoarele arme
Re: Autorizare cumparare prima armaNu este rău! La prima este întrebarea. Plus, ți-a mai făcut verificarea acasă?
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Autorizare cumparare prima armaDa a fost si verificare acasa.Nu stiu daca la prima arma exista procedura de urgenta.
Re: Autorizare cumparare prima armaPentru prima autorizație de achiziție armă nu exista posibilitatea de a urgenta printr-o taxă mai mare.
E interesant faptul ca la CL este 50 taxa pt regim normal și 100 lei pt ‘urgentare’, nu 300 cum scrie colegul. De când avem taxe diferite pt acelasi serviciu? Oricum, mie mi se pare puțin aiurea să cumperi cu bani un loc mai în față sau o evaluare mai rapidă…
75 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Sunt incepator, am nevoie de sfaturi! Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 21 vizitatori |
Publicitate
|