Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
care este mai bunBROWNING MAXUS ULTIMATE PARTRIDGE sau BENEL
3 mesaje • Pagina 1 din 1
care este mai bunBROWNING MAXUS ULTIMATE PARTRIDGE sau BENELSunt incepator si vreau sa imi cumpar o semiautomata si mam gandint la aceste doau modele BROWNING MAXUS ULTIMATE PARTRIDGES 12/76/71 sau BENELLI RAFFAELLO BLACK 12/76/71 MSOC
Re: care este mai bunBROWNING MAXUS ULTIMATE PARTRIDGE sau BENELBenelli!
Pe hartie par acelasi lucru, poate chiar cu avantaj financiar Browning la paritate estetica. In realitate Browning nu prea a strans adepti. Am avut posibilitatea sa le testez pe indelete. La ce pierde Browning? - cel putin cea pe care am incercat-o eu nu functiona la partea "speed-load" decat atunci cand avea chef. E o gaselnita intetesanta, daca merge. - demontarea si montarea la care-ti trebuie patru maini - intretinerea mai grea - fumul murdareste rau de tot la cele cu recuperare de gaz fata de inertiale - patul excelent la Crio Comfortech, mai bun decat ce are Browning - tragaciul mult mai tare la Brow De tras trag la fel de bine. Se ajusteaza patul la fel de bine.
Re: care este mai bunBROWNING MAXUS ULTIMATE PARTRIDGE sau BENELBenelli forta!
12/70 - 12/76 - 20/76 - 308w
3 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Sunt incepator, am nevoie de sfaturi! Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 22 vizitatori |
Publicitate
|