Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Aspirant CL/BV
36 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Aspirant CL/BVEste singura cale legala. Dar atentie cu magazinul cat ca ia pe luna tinutul armei si cam cat crezi ca o sa dureze pana iti iese autorizatia.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Aspirant CL/BVO sa caut un armurier in zona Obor.
Am depus actele in urma cu doua saptamani. Sper ca in max o luna sa primesc autorizatia.
Re: Aspirant CL/BVFugi! In Bucuresti iti ia si pielea. Colegii de forum, nu ajutati omul cu tarif minimal, adica 100 lei, cum se practica la Pitesti de exemplu?
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Aspirant CL/BVColegul de la care trebuia sa iau arma si dulapul se misca cu o viteza prea mica pt mine.
Am facut rost de doua dulapuri. Acum am nevoie de doua arme, un bock si o juxtapusa, ambele de calibrul 12. De preferat in Bucuresti. Buget mic: 2000ron pt ambele gagici. Stiti clipul ala cu 'n.ai pe cineva pe langa altcineva?' ![]()
Re: Aspirant CL/BV2000 impreuna?
nu reusesti sa aduni decat doua rusoaice? Suna-ma! ai nr. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Aspirant CL/BV
![]() Va sun! LE: V-am lasat nr meu sa-mi trimiteti poze pe wtsp.
36 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Sunt incepator, am nevoie de sfaturi! Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 62 vizitatori |
Publicitate
|