Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Stiati asta?... Diverse trucuri utile...
150 mesaje • Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile...Eu cred ca e poveste...
Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile...e o ghidusie cu luna.
Haloul din jurul lunii arata schimbarea timpului in rau. 3zile cind este f.departat ;a doua zi cind este lipit de luna Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile...Am inviat!
Cu luna va pot spune o poveste adevarata. Tatal meu a observat in '77 ca era mult mai mare si galbena. A tinut minte asta pentru ca facea pregatiri pentru onomastica sora-mii exact in seara aia. Deci...? Aia cu praful de pusca mi se pare praf in ochi. Doar pana desfaci cartusul, veninul ajunge la umar sau chiar mai departe daca esti panicat. Viteza normala a sangelui este cam de 10 km/h venos, arterial e mai mare. Ai distruge doar tesutul care s-ar fi necrozat, ori asta e cam greu sa se intample pe la noi in tara avand in vedere tipul de venin al viperelor din Romania. Veninul este de fapt constituit din proteine si enzime si intradevar este neutralizat de caldura dar nu si daca ti-a intrat in tesut. Deci povestea suna a fals. Daca se poate trece la trucuri o zic si pe asta. Barometru din ramura de brad. se curata de coaja , se agata de un carton sau ceva solid si se traseaza un arc de cerc la capatul sau. in functie de presiunea atmosferica, se misca ramura. P-asta am citit-o acum vreo 20 ani intr-un almanah. Cutezatorii parca. Never say never
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile...
bine ai revenit SINCER ti am simtit dorul
![]() ![]() "Decat sa dai pomana calicilor sambata, mai bine da ceva de baut mahmurilor, marta." I. Creanga
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile...Eh, daca il musca de genunchi...
![]() Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile...Au, nu m-am gandit la asta. La genunchi e f. periculos. Nime' nu scapa! Vezi poate raman cu ciresul pe stoc!
"Decat sa dai pomana calicilor sambata, mai bine da ceva de baut mahmurilor, marta." I. Creanga
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile...Bai frate, nu mai poti sa pui o intrebare fara sa ai jihad cu moldovenii!
![]()
Vezi sa nu dai peste molodveni undercover. ![]() ![]() ![]() Never say never
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile...oops!!
![]() ![]()
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile...Vrajeala!
"Decat sa dai pomana calicilor sambata, mai bine da ceva de baut mahmurilor, marta." I. Creanga
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile...Acum sa va spun cum m-am aparat eu intr-o noapte de tantari: cu tuica.
![]() ![]()
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile...Mare smecherie ce sa zic! Scapi de tantari si dai de musculite betive!
![]() ![]() ![]()
Atunci, sa-ti manance ursii toate prunele ! ![]() P.S. N-au scris versuri durabile, bautorii de apa ! ![]() MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile...@Ursus2006: "P.S. N-au scris versuri durabile, bautorii de apa !
![]() ![]() ![]() ![]() "Decat sa dai pomana calicilor sambata, mai bine da ceva de baut mahmurilor, marta." I. Creanga
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile...Daca era rea, nu mai avea efect .
![]() La urmatoarea intalnire la care o sa participam impreuna eu aduc tuica si tu imi aduci Autan. Ok ? ![]() Bogdan, ca sa nu ne iei la cearta ca suntem off-topic iti aduc si tie. ![]()
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile...Asta vara un vanzator de la Frankonia (Wurtzburg) mi-a zis ca Autan-ul e f toxic. Nu stiu ce sa zic, eu nu folosesc, dar e bine sa va documentati bine cand e vorba de chimicaraie.
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile...Foarte eficient impotriva tantarilor este complexul de vitamine B. Luati cate 2 comprimate de b-complex pe zi cu o zi inainte sa iesiti pe balta si nu veti mai avea nevoie de autan (poate doar de tuica, dar administrata oral!). Se elimina prin piele si ii tine la distanta. Numa bine.
Eu auzisem de A nu de B-uri.... Acum, nus' ce sa cred... Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
![]() ![]() Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile...Daca mai aud de vreo chestie care are efect impotriva tantarilor...nu stiu ce fac. Daca sunteti siguri de ceva ca merge, incercati-l la Delta. Eu am incercat 4 lucruri acolo si nimic nu a mers cum li s-a facut reclama. Deet 50%, Autan, Lumanari, Spirala. Praf toate. Vitamina B6 pute si e acra dar nu tine poanta la tantari. E fumata treaba cu B-urile.
Never say never
Un cameleon?.... Dar nu stiu daca la Delta, ca se satura repede.... Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile...Trei focuri de jur imprejur si baliga uscata pusa pe foc. Dar te ustura ochii de mori. Sau poti sa administrezi tuica aia oral, suficient de multa incat sa nu-ti mai pese ca te inteapa.
![]()
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile...Poate n-ai vazut tintari matoli
![]()
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile...Si baliga de unde o iei in mijlocul Deltei? Vii cu ea de unde?...de acasa?
Never say never
Sunt o gramada de baligi, chiar si in mijlocul deltei. Localnicii nu isi tin vitele in curte (ca noi europenii ![]()
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile...Exact! Pe orice grind in delta gasesti mormane!
![]()
amu-mi facui cruce, pe cine sa scalpam ?
Pai, daca pe scalpul tau nu e la purtator, pe cine poti ![]() Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
150 mesaje • Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5