sorin flutur scrie:nu mai raporteaza nimeni situatia la sitari?....suntem in plin pasaj...
Se pare ca sunt putini sitarari pe forum, sau sunt toti la vanatoare...

Sitar de padureModerator: Sly_Fox
139 mesaje • Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Sitar de padure
Se pare ca sunt putini sitarari pe forum, sau sunt toti la vanatoare... ![]()
Re: Sitar de paduresitararii sunt la sitari...e plin pasaj...care nu pot ...stau si butoneaza pe forum
![]()
Re: Sitar de padureDn. Sorin , printre multele sloganuri dupa care imi conduc viata , unul foarte important este si acesta :nu exista nu pot , exista nu vreau . Incet , incet au inceput sa apara si am spart gheata . Iata si argumentele .
![]() ![]() Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Sitar de padureKristi,
Felicitari! Eu n-am avut inca sansa sa dobandesc sitar. Mai am vreme.
Re: Sitar de padureMultumesc . Cand doriti , placerea este de partea mea si santeti invitatul meu .
Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Multumesc Cristi, Sper sa am un catel, si poate atunci...
Re: Sitar de padurefelicitari kristi,ma bucur pentru tine ca ai reusit sa pusti sitar,
sincer si eu am avut ocazia dar am ratat din pacate ![]() ![]()
Nu neaparat . Am eu destui si chiar am doi care merg cu oricine , deci .... Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Sitar de padureKristi...lasa-l in pace pe Marius....ca daca vine cu ...catelul pe care a pus ochii ..poate treci pe alta rasa
![]()
Re: Sitar de padureNici vorba . Raman fidel pana la moarte .
![]() Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Sitar de padurecei care au impuscat sitar...va rog sa puneti poze cu biotopul zonei si sa mentionati data si ora cand s-a intamplat...asa ca studiu...
Incepe tu, ca noi suntem mai sfiosi. ![]()
ca sa nu uiti cum arata pasarea maiastra...... ![]() ![]() nu este pe lume placere mai mare.........
Re: Sitar de padureasa...mai tragem si tu ceasul....daca mai pun astia alegerile in timpul pasajului...o sa ....mama lor zooni politiconi....numa' la noi si la bulgari pazeste militianul urna de vot....
Superb! Felicitari! Din sezonul asta? A fost cam uscaciune.
Re: Sitar de padureIeri la vanatoarea colectiva am vazut sitari. Dintr-o padurice au sarit trei, nimeni nu a tras dupa ei, toti stateau cu privirile pe sus si cu gurile cascate . La cat de rar se arata sitarul prin nisipurile uscate din Baragan nu este de mirare ca priveau pasarile ca pe niste OZN-uri.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
139 mesaje • Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Prepelita , sitarul si becatina Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori |
Publicitate
|