biriuck scrie:Si unde apare numele tau in treaba asta? Nu e nicio referire la tine sau la ceea ce ai spus ci ldoar la colegul Dima;)
ok, era accidental, intaleg, mea culpa!
A.G.V.P.SModeratori: adrian_ppp, biriuck, Sly_Fox, CCM, Mircea-B Re: A.G.V.P.S
ok, era accidental, intaleg, mea culpa! Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Beretta ES 100 12/76/76 Nissan Terrano R20 ZD30
Re: A.G.V.P.S
Prietenul te-a informat gresit. Puteai vana la tarif de strain. Sau poate nu te-a vrut acolo. La fel de intamplator ,cu o luna in urma, fiind membru la acelasi AJ, am vrut sa invit 10 prieteni, si albi si negri , care sa plateasca ziuade vanatoare. Nu se MAI poate pentru ca asa a decis comitetul! Asociatii si asociatii....fiecare cu statutul si hotarararile lor. PS. la Prahova e la fel. cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Nu. Nu putea vana legal in Romania. Nefiind membru al unei asociatii gestionare de fond cinegetic (nu are legatura cu afilierea), conform legii in vigoare nu este vanator. Asociatia care te-a primit a facut-o pe riscul ei si daca afla careva o pateste rau. Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: A.G.V.P.S@ventura
Ceea ce spui, este in contradictoriu cu art 27 din L 407: ART. 27 Vânătoarea se exercită numai de către vânători, dacă îndeplinesc cumulativ următoarele condiţii: a) posedă permis de vânătoare eliberat în România sau permis ori licenţă valabilă în ţara emitentă a permisului de vânătoare, în cazul vânătorilor cetăţeni străini; (la 28-07-2017 Litera a) din Articolul 27 , Capitolul IV a fost modificată de Punctul 3, ARTICOL UNIC din LEGEA nr. 184 din 24 iulie 2017, publicată în MONITORUL OFICIAL nr. 593 din 25 iulie 2017) b) posedă autorizaţie individuală de vânătoare, eliberată pe numele său de gestionar, sau este înscris nominal de organizator în autorizaţiile colective de vânătoare; c) posedă permis de armă pentru folosirea armelor de vânătoare în România, în Europa sau în ţara de origine, după caz, dacă practică vânătoarea cu armă; d) posedă talon de asigurare pentru accidente şi răspundere civilă, în legătură cu activitatea sa de vânător. Asadar, cei discriminati sunt tot onorabilii vanatori romani.
Re: A.G.V.P.S"Vânătoarea se exercită numai de către vânători"
Vezi definitia vanatorului din lege si apoi discutam despre altele. Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: A.G.V.P.SDima, e varianta actualizata a legii, cu toate modificarile ei LA ZI?
Sau este varianta initiala a ei, asa cum a iesit la inceputuri? -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Tocmai asta am spus. Definitia la care faci referire e aiurea, discrimineaza vanatorii romani.
Re: A.G.V.P.S@the_mav
Te salut. E la zi (forma consolidata la data curenta).
Definitia este in textul de lege, indiferent ca ne place ori nu, ori daca o considetam aiurea. Daca esti jurist, cunosti importanta definitiei. Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Si art 27 este tot in lege. Iar definitia de care te agati nu se aplica si vanatorilor straini, de aici inteleg eu discriminarea pe care am invocat-o. Nu trebuie sa te simti lezat in niciun fel, pe mine ma deranjaza felul cum e scrisa legea si interpretarea care i se da..
Re: A.G.V.P.SNu ma agat de nimic. Sunt membru vanator la o asociatie => nu-mi pasa decat de asociatia mea.
Tu esti vanator strain? Despre tine era vorba mai sus. Spuneai ca nu esti membru intr-o asociatie gestionara de fond cinegetic si totusi ai participat (ilegal) la o vanatoare organiazata de o asociatie "privata". Daca te simti discriminat, poti invoca in instanta acest lucru. Pana una alta, in Romania, la vanatoare esti in afara legii. PS: nu cred totusi sa existe gestionar in Romania care sa te primeasca la vanatoare in conditiile descrise de tine. Poate doar ca gonac. Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Se vede ca ai inceput sa faci piruete.. Intelegem ca tu nu ai primi la vanatoare un vanator care indeplineste conditiile cerute de art 27, pentru ca, vezi doamne, nu corespunde definitiei pe care tu o placi.
Re: A.G.V.P.SOK. Vad ca intreci masura.
Spune ce asociatie te-a primit in conditiile in care tu nu esti membru la vreo asociatie. Eu verific si mai departe treaba mea... Poate fac o sesizare, poate nu... Ce zici? Ai sange in tine sa spui devreme ce sustii ca adevarul e la tine? Sau esti doar mancator de rahat pe forumuri? Alege! Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: A.G.V.P.SSpune tu pentru toti cititorii cum de intelegi art 27 altfel decat e scris.
Re: A.G.V.P.SDiscutia asta s-a purtat muuult si bine.
Nu mai intru in discutia asta. Astept numele asociatiei care te-a primit la vanatoare, daca esti sigur pe ce spui. Daca nu astept sa scrii cu majuscule: PARTIKIP Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: A.G.V.P.SAsteapta.
Dar pana una alta, scrie-ne tuturor: Am fost lamentabil, scuzati-ma! Mi s-a terminat bautura.
Re: A.G.V.P.SNu .... pana nu scrii: PARTIKIP
Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: A.G.V.P.SEsti ok? Tu intelegi ce spui?
VA ROG SA INCETATI. NU MA FORTATI SA IAU MASURI! ADMINUL.
Re: A.G.V.P.SDestul de riscant pentru un gestionar de fond de vanatoare acceptarea la vanatoare , a unui vanator care nu are carnet de membru . E clar ca legea este confuza dar nu se merita sa pierzi vremea prin instantele de judecata
![]() Daca as avea un astfel de invitat , i-as l-as pune sa completeze o cerere de membru si i-as face un carnet de membru ![]() 20
16 12 22LR 222RemMag 6,5x57 6,5x65 8x57 9,3x62
Re: A.G.V.P.S[color=#000000]Probleme, dl admin?[/[/color]
Inteleg ca te-ai adresat doar mie? Intelegi gresit. Am folosit pluralul la persoana a doua . Varsta imi permite vizavi de un coleg care mi se adreseaza la pertu.
Re: A.G.V.P.S.Daca ai carnet de membru de unde stie organizatorul ca asociatia ta nu are fonduri in gestiune.?
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: A.G.V.P.SPana la urma a venit si raspunsul IGPR sau nu?
-------------------------------------
Re: A.G.V.P.S@ADMINUL
Ca imi stergi postari si intervii fara atentionare prealabila, hai sa zic, inteleg, e forumul tau si faci ce vrei.. Sa arati ca am gresit si sa actionezi fara a vrea sa sa intelegi ce se intampla, imi arata ca ***moderat*** ***Data viitoare cand mai faci off-topic vei primi o notificare scrisa acasa cu 30 de zile inainte ca cineva sa faca curatenie si sa stearga balacareala, pastrand doar informatia utila si la obiect La prima jignire ne despartim.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------
Vanatorului strain ii adaugi cotizatia de membru la tariful de vanatoare?
Vanatorul strain nu are permis de vanatoare eliberat de autoritatile romane . Se supune altor articole din lege . Noi discutam aici despre ce spune legea in vigoare , nu despre ceea ce ar trebui sa scrie in lege . 20
16 12 22LR 222RemMag 6,5x57 6,5x65 8x57 9,3x62
Re: A.G.V.P.S@jon2004
Mi s-a oferit varianta sa particip platind tarif de vanator strain, deci se poate.
Re: A.G.V.P.SNu, nu se poate.
Daca te trece ca strain, trebuie sa prezinti licenta de vanatoare din tara din care provii (alta decat Romania). Deci nu ai facut vanatoare. Doar ai primit "o oferta"... Atata vreme cat nu esti membru vanator (afiliat sau neafiliat), doar braconaj poti face. Cum de altfel multi in situatia asta fac... Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Înapoi la Actiuni ale Organizatiilor Vanatoresti Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
Publicitate
|