Inainte de orice, incep prin a spune ca aceasta sectiune este dedicata vanatorii de imagini: fotografii cu animale, pasari, peisaje si tot ce tine de natura salbatica.
O sa incerc sa prezint cateva posibilitati de a posta foto:
Cum imi fac cont sa postez poze?
http://photobucket.com/
Accesati site-ul sus amintit si apasati "sign up "
Apare urmatoarea imagine:
La "username" scrieti numele pe care il doriti.
La "password" scrieti parola pe care o doriti ( minim 8 caractere )
La "e-mail" scrieti adresa Dumneavoastra de e-mail.
La "birth date" alegeti data nasterii ( poate sa fie una fictiva ).
La "gender" alegeti m sau f .
La "zip" scrieti 83333
Urmatorul pas este sa scrieti la " Re-type it here " exact ceea ce scrie deasupra cu literele alea ciudate.
Dupa ce ati facut toate astea apasati " sign me up "
Cum postez o fotografie?
Am ajuns acum la urmatoarea imagine unde trebuie apasat mai intai " upload now " dupa care, " select photos and videos ".
Dupa ce ati apasat select photos and videos asa cum am mentionat mai sus o sa se deschida o noua fereastra in care o sa apara continutul calculatorului Dumneavoastra. Urmeaza sa va duceti in locul in care aveti pozele in calculator. Apasati un singur clik pe poza care o doriti dupa care apasati " open "
Acum o sa apra baga de progres.
Dupa ce poza a fost incarcata o sa apara urmatoarea imagine iar in acest moment trebuie apasat " save and continue to my album " .
Ultimul pas. Duceti mouse-ul pe poza care tocmai a fost incarcata si apasati un singur clik pe " IMG Code " .
Acum puteti merge pe forum, acolo unde doriti sa postati poza, apasati click dreapta si apoi " Paste "
Sper ca aces topic sa vina in ajutorul tuturor persoanelor care isi doreau sa posteze poze si nu reuseau.
Aceiasi modalitate este valabila si pentru a incarca filme din calculatorul personal.
Desi poate parea complicat, dupa ce o sa postati o poza, doua totul o sa se simplifice.
Ar fi si alte modalitati un pic mai simple insa in felul acesta pozele dumneavoastra nu vor fi sterse niciodata. Alte site-uri care accepta incarcarea de poze fara cont, sterg pozele dupa o anumita perioada de timp si deci nu or sa mai apara nici pe forum.
Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |