Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Va multumesc,dar ma retrag.Mult succes!
21 mesaje • Pagina 1 din 1
Va multumesc,dar ma retrag.Mult succes!10 martie 2012...bai ce mai trece vremea asta...
Altceva vroiam sa zic,vroiam sa va multumesc tuturor! Am inceput sa mi bag nasul pe forumul asta inca de pe vremea cand ,,invatam sa merg in picioare" intr-ale vanatorii.Am invatat enorm de aici,am citit nopti(jur ca nu glumesc!!),am cheltui bani de vacante in tari calde pe teste si munitii inutile,am savurat multe povesti frumoase(Respect Tonif pt povestea primului cerb!!),am fost criticat si ridiculizat si am apreciat si asta.Vreau sa multumesc catorva oameni in mod deosebit: Alin Florian-un mare OM ,ce am stabilit un respect reciproc si o apreciere umana de ambele parti...Vanatorimea din Romania ii datoreaza mult!! Adrian Gheta-un om simplu,un mare pasionat si un prieten extraordinar.. Daniel Ilie-rar oameni dedicati ca el,pasionati,cerebrali si intotdeauna gata sa ti dea sfaturi sincere. Ovidiu,Laurentiu,Ursul Yoghi,Viorel Pop,Radu Bichis,Madalin,Stefan,Vulpea cea sireata..DON(VANATOARE VESNICA OM BUN!) ce datorita lui m am indragosit de Fabarm..etc etc..Va multumesc tuturor. Voi,forumul asta, m ati facut sa devin vanator.Si da,ma consider vanator!inca la ,,scoala generala" dar simt ca sunt!Pasiunea mea depaseste puterea financiara,depaseste timpul meu,depaseste puterea mea de orice fel.. Este ultima mea postare pe acest forum si ma bucur ca am putut sa fiu parte din aventura asta numita Vinatorul.ro Nu mi mai place ce se petrece pe aici si o spun sincer si fara reprosuri,pur si simplu nu ma mai regasesc.Am ajuns sa nu mai fim toleranti,sa ne fie lene sa dam un sfat sau sa asteptam ca unul sa gresesca ceva si sa l ardem direct..PARCA ne am inrait,parca ne am dat singuri statut de zeu atotstiutor..samd Una peste alta ,cand nu te mai regasesti undeva faci o schimbare..Sunt unii oameni ce si au facut un obicei sa dojeneasca,sa judece aspru,sa se pozitioneze desupra..pfff ce nu mi plac cacaturile astea jur. Parca scopul era altul acum multi ani nu? Parca frumusetea de a citi/posta pe aici era alta....Parca intalnirile intre oamenii de pe forum erau faine tare! Voi experimenta in continuare,voi vana din ce in ce mai mult,imi voi vedea de treaba mea.Si da,voi incerca sa mi cumpar un alt 20 si ,probabil voi sfarsi in a mi cumpara o alta carabina!hahahahaha.. Va salut,va respect si ma retrag.. Multumesc din nou tuturor si in special lui Alin... citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Va multumesc,dar ma retrag.Mult succes!Nu mi mai place ce se petrece pe aici si o spun sincer si fara reprosuri,pur si simplu nu ma mai regasesc.Am ajuns sa nu mai fim toleranti,sa ne fie lene sa dam un sfat sau sa asteptam ca unul sa gresesca ceva si sa l ardem direct.
Se pare ca asta este o problema pe sit-ul asta , care probabil se poate corecta daca este bunavointa . Si eu am tot aceias nedumerire ca si colegul care a plecat . Care este scopul si asteptarile pe sit-ul asta ? Care este baremul ca sa fi aceptat in the gang ![]() ![]() Cunosc exact sentimentul asta , un an in urma cand am inceput sa scriu despre long range si lovituri la distante mari , majoritatea baietilor ma luau in bataie de joc ![]() Si sunt sigur ca ce am postat aici poate sa ajute pe multi ... Incepatori sau cei care fac greseli trebuie corectati , sunt de acord cu asta , nu poti lasa pe tot inculti sa scrie toate prostiile aici , sunt de acord si cu asta , dar sunt si oameni sinceri care vor sa invete , ei trebuie sa fie ajutati .Nu sunt de acord este felul cum se face asta .. eu vad asta exact ca si o haita de lupi , cand simt sange .. they go for the kill . Consider ca am am impartasit mult din esperienta mea ca tragator long range si despre felul cum vanez aici in Canada , nici o data nu as arata cu degetul daca nu mi-ar pasa de site si nu as fi contribuit cu experienta mea pentru a ajuta pe alti ... Am mai pus intrebarea asta aproximativ o saptamana in urma la subiectul .. Auto aparare impotriva animalelor salbatice De ce am restrictie sa vad poze si nu pot sa deschid un nou subiect? .. Dar mesajul ala a fost sters imediat, nu am primit nici un raspuns.. Iar mesajul care l-am scris cu cateva zile inainte tot la acel subiect sa adougat la ultimul si a iesit o harababura . Sunt restrictionat si nu stiu care este .... pacatul meu ![]() ![]() Nu am scris nimic aici din ura sau rezbunare cu cu rea vointa , foarte sincer incepatori ar trebui sa invete de pe un site ca asta iar veterani sa sa fie in stare sa ajute . Se pare ca multi stiu de sit-ul asta si au fost pe el .. dar majoritatea vad ca intra la subiectele mele cu statutul de vizitator , si asta imi spune multe .. Imi cer scuze daca am pus degetul pe rana si doare ! Daca doriti pot sa va trimit cateva forumuri de aici si o sa va dati seama cum vorbesc oameni si cum se respecta ,,
Re: Va multumesc,dar ma retrag.Mult succes!@iliealexandruionut,hotararile luate la suparare se dovedesc a fi paguboase,in general.Am trecut prin aceeasi situatie,am luat o pauza,am chibzuit,am revenit,si nu sunt singurul.Ia o pauza,gandeste,analizeaza si...sa ne auzim cu bine.
Ovidiu. este in noi
Re: Va multumesc,dar ma retrag.Mult succes!Ovidiu,am cea mai buna stare ever!Suparari am avut,am stat pe tusa,iar la indemnul lui Daniel Ilie am revenit.Acum este altceva,este simplu:nu ma mai regasesc,sunt multi oameni ce au stricat o munca minunata si prea putini ce au reusit sa pastreze cate ceva.Simplu.
Voi raspunde strict la acest topic si atat...Multumesc Ovidiu. citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Va multumesc,dar ma retrag.Mult succes![quote="Marksman"]
Sunt restrictionat si nu stiu care este .... pacatul meu ![]() ![]() /quote] Salutare. Nu cred ca esti restrictionat. 90% dintre pozele postate nu pot fi vazute de nimeni. Ne-am folosit de Photobucket cand am postat si cam "face figuri". Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: Va multumesc,dar ma retrag.Mult succes!WOW! Ce este cu epidemia asta de supărare pe aici? Te pomenești că un pârdalnic de virus a început să afecteze forumiștii, Doamne Fere'.
În privința colegului @ iliealexandruionut cred că știu de unde vine supărarea, de la anunțul cu 20-ul buclucaș care s-a transformat din catapultă cu alice în catapultă cu gloanțe. Se mai întâmplă! Și se mai întâmplă ca oamenii să își dea cu părerea, să mai cârcotească, să se mai holbeze și să se minuneze. Așa este lumea de la primul umanoid care, cu un deget se scărpina pe cap și cu altul în fund, încercând să înțeleagă câte ceva din lumea înconjurătoare, și până la omul modern care, atunci când citește forumul, se scarpină cu un deget în fund și cu altul pe cap. Eeee, ce să-i faci, așa cum ne învață bătrânul Darwin speciile evolueză, se schimbă poziția de scărpinat și ordinea degetelor. ![]() Brea nea Ilie, nu este mare lucru de lumea asta atât de fragilă, cât despre om, cel care se crede buricul Pământului, ce să mai spun... Nu este timp pentru supărare, deși de cele mai multe ori trăim instinctiv și nu rațional. Hai să îți spun că în urmă cu câțiva ani scria pe aici un gentleman cu nick-name-ul Moose Master. La un moment dat eu am spus ceva de genul: "dacă usul se găsește la anexa cu animale a căror vânătoare este interzisă, păi să fie domnule interzisă vânătoarea la urs, că și așa îi vânează străinii. Ursului îi stă cel mai bine în pădurile din munții României și nu atârnați în vila de vacanță a vreunui ,,Von'' de prin vest". Bătrânul Moose a sesizat afirmația mea mai radicală și știi ce mi-a scris? Uite: " U need to be depussyfied !" Majoritatea forumiștilor care participau atunci la discuția cu pricina pe tema vânării ursului nu au înțeles ce înseamnă asta, însă eu care eram direct vizat am înțeles din prima acest joc de cuvinte și m-am făcut foc și pară de supărare. Adică cum să îi spui unui om așa ceva în mod direct, chiar și sub forma unui joc de cuvinte? Nu se face, pe bune. M-am calmat pentru că așa este corect și i-am reproșat omului că nu este frumos din partea unui gentleman să scrie așa ceva unui coleg de forum, la care Moose, probabil râzând la tastatură în timp ce scria mesajul, mi-a spus că: "" Repet, nu e jignire ce-am balmajit io acolo, iar daca ti-o spuneam in fata la un paharel de palinca ai fi ras." Acum după anii care au trecut de la acea discuție am stat strâmb și am judecat drept, dându-mi seama că bătrânul lup al nordului avea dreptate în mare parte prin postările lui, asta deși niciunui om nu îi este dat să aibă dreptate întotdeauna în orice privință. Si acum să trecem la alt canadian. Marksmane de ce nu te mai regăsești bre pe acest forum? Din cauza intoleranței din câte reiese din cuvintele matale. Păi unde este domnule intoleranța, că eu nu am văzut-o. Vorbești de o gașcă, dar eu nu cunosc niciuna pe acest forum, fiecare este liber să spună ce gândește, să aducă argumente și contraargumente, nu am văzut politica băgatului pumnului în gură. Spui că tinerii vânători care caută un sfat pe acest forum nu găsesc decât ură și venin, deși eu cred că foarte mulți au găsit multe lucruri folositoare pe acest site. Bineînțeles în afară de "maimuțe", acelea trebuie să stea la Zoo, nu avem ce face. Văd că ești de acord cu acest lucru. Rogu-te atunci când ai prins ceva în vizor și crezi că nu este corect față de un forumist, să remarci acest lucru, măcar printr-un mesaj privat. Bănuiesc că moderatorii sunt gata să analizeze unde și când s-a greșit. Cât privește mesajele șterse sau fotografiile ce nu pot fi deschise, nu sunt impedimente datorate factorului uman, nu este nicio rea voință, sunt pur și simplu erori sau probleme tehnice. Și eu am avut de-a lungul timpului probleme de acest gen, mesaje care păreau șterse apoi apăreau din senin, unele postări ale colegilor care uneori erau vizibile, alteori se evaporau, ca mai tâtziu să le pot observa din nou și multe astfel de probleme. Haideți să luăm fiecare câte o pilulă cu moralicină, poate ne ajută șă scăpăm naiba de virusul acesta supărăcios și dăunător. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Va multumesc,dar ma retrag.Mult succes!
Nu sunt pe acest site sa fiu un fel de" gica contra "... nici popa nu sunt ![]() Ce stiu este ca atunci cand vreau sa deschid o poza scrie mare cu rosu langa poza .. " Nu aveti accesul/ sunteti restrictionat sa vizionati aceasta poza" .. si asta se intampla la ori ce poza de la ori ce subiect .. Nu vreau sa par victima ... sincer NU ma consider deloc in acea postura , nu am de ce . Am vazut catva oameni care aveau ceva de spus plecand de aici , sau care intra doar foarte rar si asta este ingrijorarea mea ,la fel si cu Moose Master'.. he is gone .. .
Re: Va multumesc,dar ma retrag.Mult succes!Omule drag, in ceea ce priveste pozele postate, incearca sa le incarci direct pe forum sau un hosting site care nu face gargara ca si photobucket.
In rest e doar teoria conspiratiei, eu nu ti-am luat nimic din drepturile de postare dar te rog ca si inainte sa respectam cumva gramatica pentru ca suntem urmariti de altii, gen AGVPS si ONG-urile verzi care incearca sa dea in noi cu orice greseala. Asta e tot, nu e mult de intrebat. Crede-ma te rog, vreau sa te vad ca scrii cat mai mult fara complexe pentru ca sunt sigur ca multi utilizatori iti citesc cu drag experientele! cu respect romaniac, moderator "de serviciu".
În acest caz este posibil ca acest lucru să se întâmple deoarece nu erai autentificat. În cazul în care mai întâmpini această problemă verifică dacă ești autentificat pe forum. Bagă numele de utilizator și parola, apoi mai verifică odată, ar trebui să poți vedea pozele. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Deci daca spui frumos care este problema mea , si ca esti restrictionat , iti dispar mesaje cale le-am postat si ca NU pot sa vad poze si scrie clar ca sunt restrictionat atunci ai fluturi in cap ? Teoria conspiratiei ![]() ![]() Da este vina mear recunosc , este vina mea si sunt Prost ca continui sa scriu aici, promit din toata inima ca asta este ultimul meu mesaj .
**Este cazul sa iei o pauza sanatoasa. Injuriile nu sunt permise pe aici. **Moderatorul celalalt. Ala rau
Re: Va multumesc,dar ma retrag.Mult succes!@iliealexandruionut,tu sa ti-o uiti.Daca zboara si nea vrajeala de 2 lei asta lucrurile incep sa intre pe fagasul normal.Da-l in cacat de 20,bine ca ti-ai luat glont,si eu am plecat de acasa sa cumpar salam si m-am intors cu o masina,asa ca nu esti primul,iar autorizatia de semi de 12 s-a transformat in tikka de 30.06
![]() este in noi
Nu am ce sa uit..nu exista o chestie ,sunt lucruri principiale adunate in timp.Asa cum am spus,raspund civilizat si politicos acestui topic si mai apoi pa. Va multumesc tuturor. citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Va multumesc,dar ma retrag.Mult succes!Sunt unul dintre primii ”forumisti” de pe acest forum . Citesc si scriu de pe vremea cand eram vreo 15-20 de persoane active pe forum . La fel ca toti cei care au ajuns pe acest forum , am invatat din acest forum , mi-am facut prieteni pe viata pe acest forum , am incercat sa intorc pe acest forum o parte din experienta dobandita in vanatoare . De-a lungul timpului am luat parte la tot felul de discutii mai mult sau mai putin incinse , am avut si eu momente de lehamite, dar niciodata nu mi-a trecut prin cap sa ”renunt” . Consider ca fac parte din acest forum , ca nu-mi poate lua nimeni acest drept
![]() Sfatul meu este , asa cum spunea cineva mai sus , sa nu luam decizii la suparare . Gandeste-te de cate ori , dupa o cearta cu nevasta , nu ai zis ca vrei sa renunti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 20
16 12 22LR 222RemMag 6,5x57 6,5x65 8x57 9,3x62
Re: Va multumesc,dar ma retrag.Mult succes!Ce tanar esti bre daca vrei 50ani pe forum!
![]() Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Va multumesc,dar ma retrag.Mult succes!Un alt coleg care face greva scrisului pe forum făcea mai demult mișto de mine că nu se pot certa oameni, câți pot eu să împac. Erau vremuri pe care acum le evocam romantic. Nu forumiștii sunt altfel. S-au mai schimbat oamenii, dar caracterele sunt cam aceleași. Problema e că subiectele grele s-au cam epuizat, ce a fost important deja s-a scris. Beleaua mare pentru noi e Facebookul. Ne trezim și ne culcam cu el, ne ia tot timpul liber ce-l avem. Ne face exact ceea ce trebuie să ne facă: ne lasă fără putință de a socializa coerent. Împotriva lui nu se poate lupta. Dă dependență și tratament nu-i. Ionuțe, dacă chiar vrei să scapi, scapă întâi de el. Cu forumul e mai greu. Provoacă retrageri temporare, scrieri mai rare. Schimbări de user. Foarte putini sunt însă cei total sănătoși ce pot să bea cafeaua fără să citească. Și le la a doua, începe și tastatul...
La această "pandemie globală " sunt imun. ![]() Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Va multumesc,dar ma retrag.Mult succes!https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 6489608425
@Sly, să-l vezi și tu. Chiar dacă #rezisti. Cere cuiva să vezi ![]()
Re: Va multumesc,dar ma retrag.Mult succes!Va salut,
Am revenit deunazi asupra deciziei mele din 2017 de a nu mai scrie pe forum. Inca sunt un vehement contestatar al tot ce reprezinta AGVPS insa voi dialoga cu decenta si respect cu oricine. Seara buna. citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Bine ai revenit! Pana acum te ai simtit cumva restrictionat in a contesta ceva ce nu ti place?! cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Va multumesc,dar ma retrag.Mult succes!Multumesc frumos urare.
Toate cele bune. citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
21 mesaje • Pagina 1 din 1