Jurnal de vânătoare
|
|
Acum este 27 Noi 2024, 23:30
|
|
|
Topic pur informativ, destinat celor care vor sa imbratiseze aceasta nobila arta si nu stiu care sunt etapele de parcurs.
de SorinEL pe 19 Oct 2013, 22:22
Salutare,
Am obtinut de curand permisul de vanatoare si doresc achizitionarea unui Bock Fabarm (un buget de aproximativ 5000 lei). Va rog sa-mi dati cateva sfaturi. Sunt din Sibiu si vreau sa stiu daca cineva cunoaste vreun reseller Fabarm in orasul nostru.
Va multumesc.
-
SorinEL
-
de Sly_Fox pe 19 Oct 2013, 22:35
Fabarm Elos B, arma excelenta, un pic peste 5000 de lei in magazine. Posibil sa o gasesti si la 5000 daca obtii un discount.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
-
Sly_Fox
- Veteran
-
- Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea
de SorinEL pe 20 Oct 2013, 09:50
Multumesc Sly_Fox. Exista vreun distribuitor (in Bucuresti probabil) unde se poate vedea aceasta arma? Maine am un drum in Bucuresti. Eventual Timisoara, Brasov, Cluj?
-
SorinEL
-
de iliealexandruionut pe 20 Oct 2013, 11:32
bine ai venit!
cauta l pe dl riccardo de la agr.ro.este unic importator in romania(nu vreau sa fac reclama ci doar sa ajut noul coleg).este un domn super de treaba si cu siguranta o sa te ajute! numai bine1
citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
-
iliealexandruionut
- Veteran
-
de romaniac pe 20 Oct 2013, 18:29
SorinEL scrie:Salutare,
Am obtinut de curand permisul de vanatoare si doresc achizitionarea unui Bock Fabarm (un buget de aproximativ 5000 lei). Va rog sa-mi dati cateva sfaturi. Sunt din Sibiu si vreau sa stiu daca cineva cunoaste vreun reseller Fabarm in orasul nostru.
Va multumesc.
Le facem reclama tocmai pe site. Dreapta, mai jos. http://agh.ro/
-
romaniac
- Veteran
-
- Locaţie: WI
-
de dragos13 pe 20 Oct 2013, 19:26
Ar fi extraordinar daca ar afisa si preturile , macar orientativ .
-
dragos13
- Membru activ
-
de Don pe 20 Oct 2013, 21:48
dragos13 scrie:Ar fi extraordinar daca ar afisa si preturile , macar orientativ .
Asa este!!! Timpul le cerne pe toate si,pana acum,dovedeste ca cel mai in serios ia clientii tot Arrow...nici vanzari de ursi din negura padurilor,ca la Huntershop,unde ceri o "finlandeza" si esti trecut pe liste de asteptare,nici "oferte fantoma" ca la Aght,cu poze si descrieri dar fara pret si afisarea disponibilitatii...pacat,marcile din portofoliu sunt de maxim interes!
-
Don
- Veteran
-
de romaniac pe 20 Oct 2013, 21:56
Ce-i drept si eu am ramas suprins cand am dat click pe reclama sa ajung pe pagina lor. Cam slab. Nici macar nu listeaza locatia.
P.S. Don, ma bucur sa vad ca mai intrii pe aici din cand in cand!
-
romaniac
- Veteran
-
- Locaţie: WI
-
de ta@radu pe 22 Oct 2013, 22:12
Salut, Dragos, site-ul este inca in constructie, lista de preturi va fi, lucram la ea, acum trebuie sa luam in considerare si accizele pe care trebuie sa le adaugam produselor. Locatia - magazinul este in Calea Mosilor 205 , dar inca nu l-am deschis pentru ca drumul autorizatiilor este foarte lung si cand te mai lovesti si de " oamenii statului " care cer mai multe acte decat prevede legea, atunci este si mai greu. Dar, cu toate piedicile, vom deschide magazinul in cateva zile, doar cu accesorii si imbracaminte. Pentru arme, va trebui sa mai asteptam probabil 30 zile. Nu ti-o spun cu rautate dar poate nu-ti dai seama ce inseamna sa faci un magazin de genul asta, ce inseamna ca documentatie, oameni implicati si mai ales institutiile statului . Ca un exemplu, nu putem face nici un import, de arme sau cartuse pana nu ne autorizam ca platitori de accize. Adica trebuie sa am autorizatie ca sa platesc o taxa. Iar pentru asta, daca iti insir aici cate acte imi trebuie, te iei cu mainile de cap ! De aici si faptul ca am stocul de arme si cartuse aproape gol, nu putem vinde ca nu avem ce si in acesta situatie se afla toti importatorii din tara. Am reusit sa aducem cateva Beretta, urmeaza Fabarm si Sabatti in cateva saptamani, poate 15-20 zile.
Beretta avem Silver Pigeon, A400 Action, SV10 Perennia , Ultralight , A300 Outlander . Iar urmatorul transport de Beretta urmeaza in 10-15 zile.
Pentru orice intrebare, te astept cu placere, O seara buna,
-
ta@radu
- Membru activ
-
de iliealexandruionut pe 23 Oct 2013, 04:35
interesant ar fi ca in momentul in care o sa importati fabarm sa aveti o gama larga de vazut ,pipait si cumparat...produsele fabarm inca sunt la mere cautare printre noi chiar daca preturile urca si tot urca...pacat ...mult succes cu noul magazin si cu siguranta o sa va vizitez!
citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
-
iliealexandruionut
- Veteran
-
de Corco pe 23 Oct 2013, 07:25
@ta@radu nu ar fi rau sa ne anunti si pe noi cand se deschide magazinul.
-
Corco
- Membru important
-
- Locaţie: Bucuresti
de Vrajitoru pe 23 Oct 2013, 12:38
In Sibiu aduce Fabarm firma Papillon (Selimbar). E pe strada principala ceva mai incolo de Unimat. La ce bock te-ai gandit? Elos sau Axis? Un prieten de-al meu din Timisoara si-a luat de la ei. Se poate sa ai noroc si sa aib pe stoc. Eu am vazut si Elos si XLR la el.
-
Vrajitoru
- Veteran
-
- Locaţie: Sibiu
-
de SorinEL pe 25 Oct 2013, 08:40
Vrajitoru scrie:In Sibiu aduce Fabarm firma Papillon (Selimbar). E pe strada principala ceva mai incolo de Unimat. La ce bock te-ai gandit? Elos sau Axis? Un prieten de-al meu din Timisoara si-a luat de la ei. Se poate sa ai noroc si sa aib pe stoc. Eu am vazut si Elos si XLR la el.
Salutare, Ma gandeam la Elos B. Cred ca la poligon in august am tras cu arma ta (sper sa nu confund persoana) si mi-a placut Fabarm. Eram impreuna cu Alex si Dorina. O sa-i caut pe cei de la Papillon, multumesc mult de indicatii.
-
SorinEL
-
de Vrajitoru pe 28 Oct 2013, 14:39
Daca a fost in 15 august in sibiu la poligon atunci cu ea ai tras. Ala e un Fabarm Axis Field
-
Vrajitoru
- Veteran
-
- Locaţie: Sibiu
-
Înapoi la Sunt incepator, am nevoie de sfaturi!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: zforis şi 57 vizitatori